Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 metry wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, chłopak, szczuply, niby wszystko okej, ale mam 2 metry wzrostu ;/ Czasem jak ide ulica to ludzie patrza sie na mnie jak na dziwoląga ;/ Nie moge nawet "wykorzystac" swojego wzrostu bo mam ogromne problemy z kregoslupem. Deprecha..

Gość przeraźliwie wysoki schorowany
hej znam twoj bol. ja mam 203 cm wzrostu i w wieku 20 przeszedlem juz 2 operacje kregoslupa ledzwiowego. reszte zycia spędze na rencie, nie moge za bardzo siedzieć. Przed operacją mialem ok 205 cm i choc teraz jestem odrobine nizszy to i tak czuje się jak mutant :(

Gość gość
żyjesz w Polsce ?

Gość przeraźliwie wysoki schorowany
nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem, nie mam praktycznie znajomych, trudno mi znalexc ubrania, ciagle sie o cos uderzam, mam ogromne bóle pleców, nie moge dobrac mebli ani samochodu, zapadlem na zwyrodnienie kregoslupa szyjnego, mam trądzik, choruję tez na bielactwo, mam niedowagę bo przy wzroscie 203 waże 70 kg

Gość gość
wspołczuje ja mam 190cm i wolalbym miec chociaz 5 cm mniej 185 to tak optymalnie

Gość gość
ja mam ten plus, że jestem modelem to chciaz tyle ;/

Gość gość
i operacje kregoslupa mam zalecana ale sie jej nie poddam. ja nie moge pracowac fizycznie, ale generalnie pracowac moge. w twoim wieku jestem, znaczy sie o rok mlodszy-19

Gość gość
Chłopaki ...nie przesadzacie z tym wysokim wzrostem ? Jeszcze 20 lat temu -ja kobieta czułam się jak mutant 179 cm. Dziś jak idę do szkoły syna ( Liceum ) czuję się się jak kruszynka - 60 % młodzieży to piękni ,wyrośnięci bogowie ...

Gość gość
jesli mowimy o Polsce to nie przesadzamy. Gdy jeżdze na wakacje do Uk, czy do Holadnii nikt nie zwraca na mnie uwagi

Gość gość
fajny taki wzrost :)

Gość Ja to zawsze robilem tak ze ci
Do tej 179- dalej jestes mutantem

Gość gość
179 dla kobiety to idealny wzrost <3 modelki maja po 176

Gość gość
Do tego " Ja to zawsze tak robiłem ..." Możesz mnie pocałować w jej królewską wysokość .... Karzełku

Gość gość1000
Nie jest fajny, bo nie jest wcale tak fajnie od razu rzucać sie w oczy:o sam mam "tylko" 192cm, mieszkam w dużym mieście i niezbyt czesto widuje osoby mojego wzrostu i wyższe dlatego mogę sobie wyobrazić co czuja 2metrowcy:o

Gość gość
o 192 to ja bym chcial miec, cudny wzrost

Gość gość
Kobieta powyżej 175 wzrostu to mutant i platfus. A faceci najlepiej wyglądają jak mają od 180 do 190 tyle na ten temat.

Gość gość
ta zwłaszcza w koszykówce czy w modelingu pigmeju

Gość Ja zawsze tak robilem
Hehe widze ze cie prawda zabolala mutancie. Niestety ale srednia wzrostu 22 latkow z warszawy to 178 cm wzrostu. Mediana o 2 cm mniej. (Nawet w wikipedii cytowane sa te dane na "human height" )To jest duze miasto i mlodzi faceci. Wiec gdzie ty jako kobieta plasujesz sie z tym swoim 179? Smieszna jestes

Gość gość
Karzełku zakompleksiony ...daj se na wstrzymanie .... Zgłoś się do top model ze swoim wzrostem ,liliputku...

Gość gość
Weź zjedź z niej i spójrz na siebie człowieku 0_o W Holandii 2-metrowców, czy kobiet na ponad 1,8 jest więcej niż Warszawskich krasnoludów

Gość gość
zuzia, lalka nieduza, dwa metry wzrostu, hektar zarostu

Gość gość
Mądrze... Mi za wzrost przynajmniej płacą :D hahah

Gość Ja zawsze tak robilem
:D a gadaj sobie. Faktow nie zmienisz. Gdzie ja napisalem ile mam wzrostu?

Gość gość
Chłopaki ja osobiscie mam 174 cm i uwielbiam chlopakow powyzej 190 cm ;). Czuje sie przy nich jak bezbronna dziewczynka, a oni sie mna moga zaopiekowac :D. Do tego szpilki przy tak wysokim facecie to zaden problem, bo nadal chlopak jest ode mnie widocznie wyzszy. Heh, marze o takim. Na choroby niestety nie poradze, moge jedynie współczuć.

Gość gość
moj facet ma 202 i jest to cudowne

Gość Gm6666666
Zauwazylem od pewnego czasu ze bardziej zakompleksieni sa wysocy niz niscy. I to nie tylko w necie. Taka mala konkluzja...

Gość gość
wysocy są z***biści :) ja jako kobieta mam 1,76 i trudno znaleść chłopaka wyższego ode mnie

Gość gość
konkluzja jak najbardziej słuszna ale podkreslam tylko w POLSCE

Gość gość
O kurde! Mój Mąż ma 202 cm wzrostu, nigdy nie czuł się przez to źle, wręcz przeciwnie - cieszy się że jest wysoki. Pracuje fizycznie, nawet woli pracę fizyczną niż biurową, ma porównanie. Czasami boli Go kręgosłup, ale nie jakoś nadzwyczaj często. I od zawsze miał ogromne powodzenie u kobiet, do dzisiaj jestem zazdrosna mimo, że jestem Jego żoną i spodziewamy się dziecka. Ale on zamiast użalać się nad sobą, to dba o siebie, uprawia sport, wychodzi do ludzi i się nie garbi. Chyba to nie wzrost jest problemem, a Wasza psychika, która wmawia Wam, że jesteście "za wysocy". Zaakceptujcie siebie, bo dziewczyny lubią wysokich chłopaków, mało która chciałaby spotykać się z kurd*plem :).

Gość Wypowiadaja sie tu same zyrafy
175 cm wzwyz czyli totalnie nieatrakcyjne badziewie. Wspolczuje facetom 190 i wiecej ze maja taki target. Bo to ze male leca na dryblasow to mit co nawet na studiach moge zaobserwowac