Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 metry wzrostu

Polecane posty

Gość gość
przeciętny wzrost meski w Polsce to wg pomiarów komisji wojskowych ok 178cm każdy kto odbiega od tego wzrostu powiedzmy 15cm i wiecej (obojetnie w którą strone) sie wyróżnia i może miewać kompleksy zwlaszcza jesli nie ma wielkiej pewności siebie:o ale chyba lepiej maja ci co odbiegaja na plus a nie na minus:D

Gość gość
Do ja zawsze tak... Skarbie ,ja mam 40 lat -męża od 20 lat i syna ...Mam piękną figurę ( pewnie na mnie teraz naskoczysz ,że babcie w moim wieku nie mogą dobrze wyglądać ..mogą ...) Wysocy nie muszą starać się by się wyróżniać ( dziwne ciuchy ,fryzury etc,My zawsze zwracamy na siebie uwagę ...Jednym się podobamy,innych odstręczamy ...Ja wiem,że się podobam ...( Tobie wcale nie muszę ) ot...każda potwora znajdzie swego amatora ...i to nie jednego ...TY też ,mniej jadu ...

Gość Margaret 1235
ludzie to hamy co nawet tutaj można zaopserwować nikt swojego wzrostu nie wybierał :/ uważam , że obrażanie i mówienie ze wysokie dziewczyny to żyrafy jest ponizej kazdego poziomu

Gość gość
No tak, kompleksy przez to wszystko ma sie ogormne

Gość Malo ktora chcialaby
Spotykac sie z kurd*plem :) ale na ulicy co widze jakiegos z ladna dziewczyna to ma maks 175-180. Chyba zyjecie w jakims swiecie rownoleglym z tymi swoimi koszykarzami/modelami :)

Gość Margaret 1235
kiedy ludzie zrozumieją ze kazdy ma inny gust ?? ja np mam 176 i na facetów ponizej 185 nawet nie patrze top nieznaczy ze innych wyzywam od kurd*pli dlaczego wiec ja nazywana jestem zyrafa ??

Gość gość
to fakt ze wielu wysokich ma niedowagę, ciekawe z czego to wynika? chociaz moze to tylko takie wrazenie bo mam kolege cos kolo 190cm i zawsze wydawal mi sie chudy a jak wazyl sie przy mnie to mial ponad 90kg

Gość Ja zawsze tak robilem
Do margaret- przepraszam Cie , moje slowa byly skierowane do tej wulgarnej "kobiety 179" :D

Gość Margaret 1235
naczytam sie a potam mam kompleksy :( ale ok przeprosiny przyjete :))

Gość gość
Do Ja zawsze tak.... Dlaczego mnie nazywasz -wulgarna...

Gość gość
na wysokich kiedys zrobie biznes, zobaczycie :) ale jaki to pozstanie tajemnica na 10 lat :D

Gość gość
wysace sa okej

Gość gość
To ja ,179 cm "mutant "a w dodatku wulgarny i stary mutant ... Moje kochane wieżowce ...Na wszystko w życiu mamy wpływ ..Jesteśmy za grubi - dieta ,ćwiczenia ...Mamy za małe usta,piersi itp . lub za duże piersi,usta ,uszy można poprawić ale wzrostu NIGDY ...( oczywiście są wyjątki w karłowatości -naciąganie ,bardzo bolesne itp.dla paru centymetrów...ale dla tych ludzi i tak pełnia szczęścia)...My - wieżowce nie zrobimy NIC ...Wiem,że to wpędza w kompleksy i czujecie się gorsi ( tak jak ja25 lat temu ...) Znajdziecie miłość swojego życia i wtedy wszelkie kompleksy miną ..wiem co mówię ...Pozdrawiam wszystkich wysokich i nie tylko ...Mutant 179cm.wzrostu

Gość gość
Nie znam twojego bolu jestem kobieta i mam 175 cm waga 51 kg rozmier buta 42 nie mam problemu ze znalezieniem butow chociaz jestem chuda i stopa chuda .Jestem modelka.Moj maz tez jest wysoki.Ma 190 cm wzrostu i rozmiar 45.Jego waga wynosi 85 kg.Nikt z nas nie ma problemu ze znalezieniem ciuchow w sklepach ani problemow z kregloslupem.Jest duzofajnych lekarzy od takich rzeczy moj wujek mial takie problemy bo mial 198 cm wzrostu.Nie musial miec renty.W Rosji w Moskwie jest taki bardzo dobry lekarz. :-) Skorzystaj

Gość JestemDziewczyna
U mnie łatwo znaleść chłopaka wyższego ode mnie bo ja mam tylko 1.60 :-)

Gość gość
Wysoki przystojniaku warszawiaku odezwij się ;)

Gość totototot
witam ja mam 200 cm przy wadze 110-115 uczesczam na silownie i jest ok a co do nastawienia ludzi to bez sens pamietajcie wyoscy ze kazdy jest kowalem swojego losu i nie mozna tlumaczac sie przez wzrost wage itd itp wszystko jak sie chce można zmienić pozdrawiam wierzyc w siebie

Gość gość
Ja mam 176cm wzrostu i czuję się wyższy od większości gości co mają 190. Nie wzrost jest najważniejszy moi drodzy lecz hart ducha. Nigdy nie usłyszałem od nikogo że jestem kurduplem albo że za niski. Co to wogule za debaty k***a mać, że jak ktoś jest wyższy albo niższy to jest lepszy lub gorszy. Wielkolud będzie lepiej z********al po sawannie a niski będzie się lepiej spisywal w dżungli. Kafeteria strona dla zakompleksionych i ludzi jeszcze bardziej zakompleksionych którzy mowia tym pierwszym ze są zakompleksieni. Nie toleruje takich ludzi do obozu z nimi! Hitler miał rację przywrócić faszyzm! Zrobić III wojnę swiatową już nie mogę się doczekac pogromu wysokich i niskich każdy będzie jęczał tak samo hehehehe