Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba cos ze mna nie tak

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 23 lata. Nie osiagnelam nic... W gimnazjum zaczelam byc 'zla dziewczynka', po skonczeniu 3 klasy nie mialam pojecia co dalej chce robic. Wybralam 1 szkole, za jakis czas z niej zrezygnowalam, potem druga, z niej tez zrezygnowalam... Tym sposobem stracilam 2 lata... W wieku 18 lat lat zaczelam liceum i skonczylam je w 2011. Wyjechalam do kogos bliskiego do Anglii... 2 lata przesiedzialam w domu, bo zostalam zgwalcona i po prostu balam sie ludzi, balam sie wychodzic... Moj dzien to bylo jedzenie, tv, komputer, sprzatanie, spanie... Marnuje sobie zycie i pomalu zaczynam miec tego dosc... Chce wreszcie wziac sie za siebie... Ale jak? Co robic? CV puste... Nic nie mam... Boje sie, ze nawet jesli uda mi sie wszystko zaczac sobie ukladac to znowu cos schrzanie... W CV musze wpisac 'lewe' prace, nie mam wyjscia, nikt nie wezmie nikogo bez doswiadczenia, zawodu, tonacy brzytwy sie chwyta, mam 'lewe' referencje... No coz... Ale jak sie przemoc, jak wziac w garsc? Jestem jakas strasznie dziwna :(

Gość gość
Idz na jakies szkoleniie. Ja pracuje od 19 roku zycia, jak siedze w domu to cos robie. Idz do jakiegos Studium, zrob sobei jakis zawod, zdaj mature i idz na studia jesli masz ochote. W tym czasie szukaj pracy z zawodem z owego studium. Cos jest, wystarczy sie rozejrzec...

Gość gość
a kto cię zg****ił ??? ten bliski ?? w angli ??