Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego księżna mama Georga wyszła ze szpitala dzien po porodzie

Polecane posty

Gość gość

usmiechnieta i piekna??? a w Polsce kobiety na oddzialach polozniczych wygladają okropnie ( zmeczone, obolale) i są tam kilka dni. O co chodzi ?

Gość gość
ona wyszła po dobie, wiadomo, księżna, normalnie kobiety wychodzą w 6 -8 godzin po porodzie, chyba, że potrząsną kabzą i wypadną z niej funty.

Gość gość
Ja wyszlam po 12stu godzinach bylo by wczesniej ale porod o 22giej w sobote wiec wypis w niedziele tez bylam usmiechnieta i czulam sie piekna choc ksieznaprzygotowuwali kilka godzin do wyjscia wiec pewnie jej nie dorownalam wygladem:-)

Gość gość
-miała dobra opiekę w ciazy i w czasie porodu do wyjscia pewnie przygotowala ja wiazystka i makijazystka - musiala sie ladnie pokazac fotoreporterom, przeciez caly swiat ja obserwowal. Dlatego tez sie ladnie usmiechala. Wyszla wczesnie, bo w domu/palacu ma rowniez zapoewniona dobra opiekę czesc kobiet w Polsce tez wczesnie wychodzi ze szpitala, ladnie wyglada i usmiecha sie- ale nie musi wygladac nieskazitelnie, skoro nie czekaja pod szpitalem tlumy dziennikarzy z calego swiata

Gość gość
hehe to samo pytanie mi sie nasunelo gdy zobaczylam fotki

Gość gość
bo musiała. bo ona juz nie zyje dla siebie tylko po to zeby rodzic krolewskich potomkow, zyje dla ludu, na pokaz. nie ma prywatnosci, jest ciagle pod obstrzalem.

Gość gość
ja tez po dobie wyszłam do domu zadowolona ze szpitala z kwiatkami w rekach od mojego męża. teraz bede rodzic w szpitalu co po dwuch dobach wypisują matkę z dzieckiem i uważam że to wygodniejsze bo wszystkie badania przeprowadzą w szpitalu a nie położna w domu pobiera krew z piętki a mąż musiał lecieć na pocztę żeby wysłać do laboratorium :)

Gość gość
Ja rodziłam w Anglii, wyszłam do domu po 6h po porodzie naturalnym, pracuję w szpitalu jako położna, różnie zachowują i czują się kobiety. Ale w Anglii ani ciąża ani poród to nie choroba- z takiego zalożenia wychodzą..

Gość gość
Przeciez mowili ze szykowali ja 3 godziny

Gość jakby na mnie czekal tlum
Fotoreporterow tez bym wyszla zadbana i usmiechnieta:)i byloby mi latwiej,nawet jakbym tyle cierpiala co cierpialam,ale mialabym pojedyncza sale.i bym sie wyspala :) nie plakaloby mi nad uchem nie moje dziecko.

Pewnie miała znieczulenie, to raz :) a po drugie połowa kobiet po porodzie tak właśnie wygląda, tym bardziej jeszcze gdyby miały wlasnego fryzjera, makijażystkę itd ;)

Gość errteeeee
ludzie 5h siedzieli z nią makijażysta i fryzjer:):D jak się dobrze czuła to po co miała leżeć w szpitalu? Nie lepiej w domu, gdzie ma sztab pomocników?

Gość exdebill_po_wakacjach
nie było ich stac na drugą dobę w szpitalu, a fryzjer makijażystka i uśmiech kosztowali dużo mniej;)

Gość gość
KingaStefankaFanka "Pewnie miała znieczulenie...." :D Kazda rodzaca w UK ma znieczulenie :D Trudno, aby w XXI wieku kazac kobietom rodzic w bolach. To jest norma.

Gość gość
a to nie czytałaś, że przez 5 czy więcej godzin pracował nad nią sztab stylistyów :P jakbyś urodziła w polskim szpitalu - a przed wyjściem przyszła do ciebie fryzjerka, kosmetyczka, maniciurzystka, stylistka i jeszcze jacyś inni ludzie od upiększania - też byś tak wyglądała :P