Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze no xx

Źle mi

Polecane posty

Gość kurcze no xx

Niedobrze mi Masakra ale sie męczę Wszystko mnie w*****a Boże Po co ja sie urodzilam Tylko psuje innym zycie buuuuu :'(

Gość kurcze no xx
Nie moge spac Brat mnie w*****a chetnie bym mu tak z******a zeby zamknal tego ohydnego ryja

Gość kurcze no xx
i po co ja to pisze

Tez nie moge spac,nie przejmuj sie nim,pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz Cie w****il. ci takiego zrobil?

Gość bardziej zle
wspolczuje Ci ..ale pociesz sie ze inni maja naprawde gorzej ..ja mam 30l zero pracy zero siły zero znajomych (bo kazdy mazycie ułozone i prace glownie po protekcji) do tego pocharatana psychike ... mnie nie tyle brat co rodzice boksowali slownie, tato zastraszał stosowal psychiczne szantaze całe dziecinstwo to ból i płacz a w mlodosci zamiast zyc jak inni walczyłam z nerwicami i ze strachu przed ojcem chowalam w szafie w ktorej płakałam do poznej nocy...wpoili mi ze jestem zerem ze wszystkorobie zlei tak sie stało :( jak sie buntowałam i mowiłam ze nie jestem trutniem bo tak na mnie mowia to wpadali w szał i ojciec mnie za wszarz jak to nazywal wyrzucał z pooju ..takie upokarzajace szarpanie za włosy boli bardzo ale słowa mnie zabiły:( nie radze sobie byłam u psychologa sie zbadac potrzebuje terapii ale nie albo po leki zeby zapomniec i JAKOS zyc ale nie stac mnie na indywidualna terapie a tylko to mnie wyleczyc moze bodzwigam taki ciezar emocjonalny ze nie ma tabletki ktora to mi wymaze tylko psycholog nauczy z tym radzic wszystko bym dała zeby moc miec zdolnosc kredytowa wziac kredyt na psychoterapie i jakos zyc bo narazie to tylko modle sie o smiec

Gość gość
Moj ojciec ma shizofrenie, nienawidze go