Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni to pedofile

Polecane posty

Gość gość
chyba lepiej, że ma miesiączke, niz gdyby jej nie było hehehehe :P

Gość gość
2013-08-26 14:24:00 gość ja pierdykam, banda imbecyli... a moze ten facet sam córke wychowuje????? w końcu jakiś rozsądny głos... :O

Gość gość
2013-08-26 14:24:00 gość ja pierdykam, banda imbecyli... a moze ten facet sam córke wychowuje????? w końcu jakiś rozsądny głos... :O

Gość gość
ludzie z jakich domów wy pochodzicie ?! wszystko się wam kojarzy z pedofilią ! a dla mnie to normalne i o wszystkim rozmawiam z mamą i tatą . mam NORMALNYCH troskliwych i kochanych rodziców .

Gość gość
ludzie z jakich domów wy pochodzicie ?! wszystko się wam kojarzy z pedofilią ! a dla mnie to normalne i o wszystkim rozmawiam z mamą i tatą . mam NORMALNYCH troskliwych i kochanych rodziców .

Gość gość
No bez przesady. Moja matka wyjechała i zoatawiła nas gdy byłam dorastającą dziewczynką. To z nim gadałam o seksie, dorastaniu, miesiączce itp. On kupił mi pierwszą paczkę podpasek.Gdy w wyniku wypadku wylądowałam w szpitalu i byłam przykuta do łóżka z nogą na wyciągu on musiał kombinować jak rozegrać sprawę mojego okresu.Byłam za młoda na tampony a nie mogłam ubrać majtek żeby założyć podpaskę przez ten cholerny wyciąg.Wpadł na pomysł żeby kilka par moich majtek przeciąć z boku i doszył sznureczki żebym mogła ubierać te majtki jak pampersa ;-) Musiał myśleć o takich sprawach bo nie miałam żadnej ciotki która przejęłaby ten ciężar. I to oznacza że jest pedofilem?

Gość cuda_cuda_na_kiju
Facet, który się interesuje okresem córki stara się być po prostu dobrym ojcem. Chce mieć dobry kontakt z dziećmi i rozmawia z nimi na każdy temat. Możliwym jest, że pytając o takie sprawy na kafeterii chciał mieć po prostu jakieś solidne podstawy do dyskusji. Ale też mu się dziwię, że przyszedł pytać właśnie tu. Przecież siedzi tu całe mnóstwo ciemnogrodu, wychowanego w patriarchacie, gdzie matka jest od wszystkiego, a ojciec tylko łoi tanie piwo na kanapie i ogląda polsat. Więc nie ma się co dziwić, że się Wam ojciec inny, niż "pan i władca" w tych ograniczonych mózgach nie mieści.

Gość gość
a co jeśli to jest samotny ojciec? i córka zwróciła się do niego z problemem i on pomaga jej go rozwiązać? tylko oskarżać potraficie? btw, mi tata kupował tampony, bo sama się wstydziłam :/ i to tacie mówiłam o swoich problemach, a nie mamie :/ więc nie osądzajcie kogoś z góry. bo to żałosne jest.

Gość gość
tylko zboczency co maja perwersyjne mysli to oskarzaja

Gość Magdalena85
Jak tak to sie śmieją, ze faceci nie mają pojecia, skąd sie bierze miesiączka, jak się używa tabletek itp... A jak znajdzie sie już taki, co zapyta na forum, to zaraz krzyczą, że pedofil. wy jestescie NIENORMALNI, ludzie! Kto pyta, nie bładzi - tej zasady pewnie trzymal sie ten Pan, gdy zadawał swoje pytanie. Wy tu zakładacie topiki o tym jak się która swojemu facetowi spierdziała pod nos, czy wkładki higieniczne nosicie czy nie, opowiadacie o konsystencji swojej kupy niemalże, a facet zadal pytanie z dziedziny biologii, do cholery!!! Najbardziej dziwię się obecnym tu kobietom - pasowałoby Wam, że Wasi mezowie uznają okres swoich córek za tabu? Co my, do cholery, żyjemy w MUZUŁMAŃSKIM kraju?

Gość gunwo12345676543
Ja nie widzę problemu, Boże co za ludzie od razu oskarżają o pedofilię ... Ja rozmawiam o takich rzeczach i z mamą i z tatą i wyobraź sobie że mój tata nie jest pedofilem