Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam buldozke

Polecane posty

Gość gość

Witam Moze ktos poszukuje pieska?A mianowicie jest to 2-letnia sunia rasy buldog amerykanski ..piesek jest bardzo.łagodny i kocha dzieci akceptuje równiez inne pieski...musze oddac ponieważ moje mieszkanie jest za male a posiadam 2 pieski sunie wzięłam od pseudo hodowcy bo szkoda mi się zrobilo ale po roku czasu piesek u mnie się meczy ...brak czasu ...pies potrzebuje sporo ruchu wiec najlepiej jakby to był domek z ogródkiem lub poprostu człowiek który ma poprostu czas na spacery..zdjęcia wysle na priv Ps.sunia jest z trójmiasta

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
buldożer :classic_cool:

Gość gość
krew czlowieka zalewa jak czyta takie cos najpierw sie 100 razy zastanowcie jak wezmiecie zwierzaka do domu ot tak sobie! no mam tylko nadzieje ze jej w ostatecznosci gdzies nie porzucisz... a jesli tak nich cie pokreci!!!!

Gość gość
Jakbym chciala kogos porzucic dawno bym to zrobila..masz racje mialam ja zostawic gdzie jej matka rodzi 10 raz szczeniaki a ona przejela by po niej inicjatywę ..a może głupota nazwiesz ze mam 2 psy który buldog waży koło 40 kg w kawalerce bo ratowalam ja przed pseudo hodowcami ...mam nadzieję ze teraz pomyslisz 2 razy za nim coś napiszesz o ile wiem temat brzmi kto by się zaja suczka a nie twoje opinie na temat jakim ja człowiekiem jestem:)