Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropne sny skad sie biora

Polecane posty

Gość gość

Raz na jakis czas mam chore sny ktore powoduja ze mysle o nim przez caly dzien.Dzis mialam sen - ze dzowni do mnie ciotka i czuc po glosie ze cos sie stalo- cos mowila o 2 ciotce.Chciala mi powiedziec ze ciotka nie lugo umrze lub umarla a ja zaczelam plakac ze mialam ja odwiedzic ale nie mialam czasu. i corka mnie obudzila. strasznie mnie rozbijaja takie sny.

Gość gość
nie jedz (żryj)) duzo przed snem

Gość gość
Nie wiem autorko, tez sie nad tym zastanawiam. :o Ja przed snem akurat nie jem wiec jaka moze byc przyczyna?? Wczoraj snilo mi się, że bylam w kosciele i jakis chlopak chcial mnie zabic, ale jakos udalo mi sie odwrocic jego uwage i nagle zniknął. Spojrzałam w lewo a tam trumna przechylona i wychodzi z niej zombie, ubrane w jakies smieszne ubrania :o kawałek dalej spotykam kolejne ZOMBIE, rozpoznalam w niej moja kuzynke , ktos ja prowadzil za reke, a ja sie zastanawialam co z nią , że tak dziwnie sie zachowuje. i ktos zaczął mówić że ona nie żyje i nie jest świadoma niczego :o

Gość gość
Twoja podswiadomosc plata figle, moze sie tego boisz, a moze pomyslisz w ciagu dnia przed snem o tym i pozniej sie to przeklada na sen