Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warszawa minsk maz TORT gdzie

Polecane posty

Gość gość

gdzie najtaniej za kg? polećcie coś nie chcemy z masy cukrowej (tzw marcepan), tylko smaczny śmietanowy

Gość gość
ta masa marcepanowa to tylko otoczka tortu, nie trzeba jej jesc a nadaje piekny wyglad, z reszta na kawalku tortu jest jej bardzo malo

Gość gość
niestety większość ludzi ich nie lubi, więc nie zamawiamy "marcepanowego". chcemy z posypką z białej czekolady, też pięknie wygląda, a smak jest o niebo lepszy

Gość gość
niestety większość ludzi ich nie lubi, więc nie zamawiamy "marcepanowego". chcemy z posypką z białej czekolady, też pięknie wygląda, a smak jest o niebo lepszy

Gość gość
a co ma piernik do wiatraka? to tylko otoczka, nie zmienia smaku tortu bo smak tworzy biszkopt, krem/smietana i dodatki. my mielismy z masa marcepanowa i byl przepyszny - smietanowy z borowkami i malinami, a do tego wygladal pieknie. goscie brali dokladki. Wiem ze cukiernka w ktorej robilismy zrobi wszystko jak chcecie, ale nie jest tania 80 zl kg plus kaucja za stelaz do tortu

Gość gość
dziękuję za pomoc, ale nie chcemy tortu z masy cukrowej. 80zł to faktycznie nie jakaś wielka okazja, dałabyś mi namiary do tej cukierni? wiem, że śmietanowe zwykle są tańsze, więc może w tej też będą

Gość gość
tort nie jest z masy cukrowej :) ehh jest z biszkoptu, smietany i owocow a polewa jest cukrowa. No ale rozumiem o co ci chodzi, chcesz miec zamiast polewy zwykla posypke z czekolady. Mysle ze na pewno takie robia, zamawialismy tu http://www.pocztatortowa.pl/ i bylismy bardzo zadowoleni, wlasciciel to mily czlowiek tylko bardzo zapracowany. Slub mielismy tydzien temu i co do tortu nie mielismy zadnych zastrzezen.

Gość gość
Koniecznie sprawdź sobie ofertę Cukierni Lukrecja. Torty robią tak piękne, że możne je jeść oczami, dodatkowo są pyszne:) Ceny z tego co wiem mają korzystne;) http://www.cukiernia-lukrecja.com.pl/