Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmilszy komplement jaki w życiu usłyszałaś

Polecane posty

Gość gość

Otrzymałaś kiedyś taki komplement który zapamiętasz do końca życia ? Jeśli tak to jak on brzmiał ?

Gość gość
raz usłyszałam - "ale z***bista d**a, ja p*****le" ... :D Nie no, na poważnie to nie było nigdy takiego komplementu, żebym go zapamiętała, niestety.

Gość gość
Tak, najbardziej oszałamiający komplement dla mnie - "zapraszamy do naszego zespołu" wypowiedziany przez mojego nowego szefa w firmie moich marzeń :)

Gość 50siatka
Mam 50 lat ,w sobote w sklepie kupywalam wino a facet przy kasie (okolo 27-30 lat) pyta czy jestem juz pelnoletnia. Odpowiedzialam ze mnie przylapal i z usmiechem podziekowalm mowiac mu ze mi uratowal dzien.

Gość 50siatka
Mam 50 lat ,w sobote w sklepie kupywalam wino a facet przy kasie (okolo 27-30 lat) pyta czy jestem juz pelnoletnia. Odpowiedzialam ze mnie przylapal i z usmiechem podziekowalm mowiac mu ze mi uratowal dzien.

Gość laura2232323
wiele razy słyszalam od obcych ludzi komplementy np od facetów na ulicy ,ale nic szczegolnego mi sięnie przypomina zwykle mówili ,że jestem ładna ,albo piękna...Raz np zatrzymał mnie taki gość po 40-stce , ale taki elegancki i powiedział ,że chciał tylko powiedzieć ,że jestem bardzo piękną kobietą i zyczył miłego dnia :P a młodsi to przeważnie mają dość chamskie komplementy typu ,, fajna d**a"

Gość gość
nie pamiętam, za dużo tego było :p

Gość gość
twoje usta smakują jak mleko ,przy czym usta powiedzial po portugalsku bo nie potrafił przypomniec sobie jak słowo brzmi po polsku i to było piękne i w ogóle mnóstwo o ustach bo są duże

Gość gość
"jesteś najcudowniejszą istotą jaka mogła sie urodzić" "jesteś najwspanialsza istotą jaka chodzi po tej ziemi"

Gość gość
przeważnie były dość banalne w stylu,, masz nieziemską urodę , musiało boleć jak spadałaś z nieba" - takie wyuczone teksty... Widać faceci nie silą się zwykle na oryginalność

Gość fionkeee
jeśli wybieracie sobie palantów, to jasne że nie sila sie na oryginalność, patrzą tylko byle zaliczyć :D

Gość gość
to byli faceci na stanowiskach , po studiach , inteligentni ,ale i tak się na oryginalność nie silili , ja myślę ,że ciężko wśród facetów o jakiegoś prawdziwego romantyka ;)

Gość gość
jesteś marzeniem, które mogę dotknąć i pocałować jesteś wszystkim co najlepsze w moim życiu

Gość mala_kicia84
Ale bym cię zerżnął!!!

Gość fionkeee
a kto powiedział, że facet po studiach, inteligentny, na stanowisku, nie może byc palantem?:o

Gość gość
ostra szprycha

Gość gość
że jestem gwiazdą i ozdobą drużyny

Gość kadakineza
najlepszy komplement w zyciu usłayszałam od swojego sasiada który poprosił mnie o przepis na faszerowana papryke bo chciał zeby mu żona taką zrobiał :D

Gość gość
"Mam 50 lat ,w sobote w sklepie kupywalam wino a facet przy kasie (okolo 27-30 lat) pyta czy jestem juz pelnoletnia." Takie bajeczki to sobie wnukom opowiadaj. Aha i nie mówi się "kupywałam", bo to jakiś wsiurski żargon, tylko "kupowałam".

Tu na kafe jedna młoda dziewczyna napisała że mogłaby do 50-ki czekać na takiego faceta jak ja .sic. A ja naprawdę nie wiem czym sobie zasłużyłem ale fakt zamurowało mnie . Pozdrawiam Tą o której piszę.

Gość gość
ze jestem super ciasna