Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita_Slask

Sex z dwoma lub trzema przystojniakami

Polecane posty

Gość Anita_Slask

Miałyście kobitki ? Jak to jest bo słyszałam różne opinie od dziewczyn które uprawiały sex z dwoma lub trzema facetami i w większości były to opinie pozytywne.Mam męża ale nie sprawdza się w tych sprawach.

Gość gość
To z tego powodu szukasz,czy pytasz jak to jest z trzema :) Jak byś spotkała z krwi i kości faceta to byś do końca nie wyrobiła z jednym,a marzy Ci się wielka orgia.

Gość gość
musiałabyś przyjąć ich we wszystkie dziurki ;)

Gość gość
Niektóre fantazjują zbyt wiele,ale nie dziwię się gdy w domu posucha.

Gość Anita_Slask
Ano fantazjuję fantazjuję bo posucha rzeczywiście jest :o

Gość gość
Anitko wiem co czuje kobieta niezaspokojona.Myśli o dobrym seksie nie dają spokoju.Robisz sobie nieraz sama i fantazjujesz ? Jest to dobre rozwiązanie w takim jak Twój przypadku.Ja też pomagam sobie ręcznie bo mi brakuje często i jestem ciepło krwisty.

Gość gość
takie coś to nie zabawa na etapie męża. No chyba, że jest na wylocie. A zabawa jest fajna, pod warunkiem że wszyscy ją traktują tak samo. Było było, czasy studenckie, zdarzyło się, że nie miałam chłopaka. Zostaliśmy w mieszkaniu znajomych, trzy pokoje, dwie parki, plus dwóch facetów i ja. Tamte parki były tak jawnie napalone, jawnie każda parka wskakiwała pod prysznic, druga parka do pokoju przemknęła już na golasa zachęcając, że teraz łazienka jest dla naszej trójki. Tylko się z tego zaśmiałam, ale atmosfera była naładowana seksem, że jak faceci nalali po dużym drinku, wypiłam i poczułam czym to się skończy. Zaprowadzili mnie do łazienki, rozebrali, wstawili pod prysznic. Zaraz potem z jednym poszłam do pokoju, chciałam żeby we mnie po prostu wszedł, ale ustawił mnie na kanapie na pieska tyłem do drzwi i robiłam loda. Jak do pokoju wchodził ten drugi nie widziałam, ale od razu wszedł również we mnie. I to było fantastyczne, czuć ich jednocześnie wszędzie, kutasy, ręce. Cały czas c*pka, piersi, usta. W końcu tak się rozluźniłam że pierwszy raz byłam gotowa i swobodna do przyjęcia analnego. Rano było zabawnie, byłam jeszcze tak rozluźniona że spod prysznica wyszłam swobodnie na golasa, co wzbudziło pewne zdziwienie, ale co mi tam.

Gość gość
takie rzeczy tylko z mężem i z kimś całkowicie obcym z innego województwa kogo nigdy znowu już nie zobaczysz

Gość gość
Popieram osobę, która się wpisała przede mną. To może być jedynie obca osoba. Najłatwiej znaleźć taką w portalach działających na zasadzie mynago pl. Mówię to na podstawie własnego doświadczenia w tych sprawach

Gość gość
teoretycznie tak, a praktycznie jak już się coś takiego zdarzy to na wyjeździe firmowym, po jakimś szalonym wieczorze z mnóstwem alkoholu. Jak z kolegami z oddziału z innego miasta może to być całkiem fajne i niezobowiązujące przeżycie. Oby tylko stanęli na wysokości zadania.