Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka001

orgazm

Polecane posty

Gość fanka001

dziewczyny a jak tam z Waszymi orgazmami macie czy raczej nic z tego ? jak u dziewczyn które biorą tabletki ?

Gość gość
U mnie zanim zaczelismy wspolzyc mialam orgazm lechtaczkowy prawie za kazdym razem od roku biore tabsy i zaczeliy uprawiac sek od tamtej pory lechtaczkowy mam rzadko a pochowego sie jeszcze nie doczekalam

Gość gość
Ja współżyję już pare ładnych lat... i mam tylko łechtaczkowy... pochwowego nie miałam nigdy jeszcze :( a tabletki chyba wpływu nie maja bo biorę i tez nie mam :o

Gość fanka001
ja z pierwszym chłopakiem dochodziłam zawsze nie było seksu żeby nie było orgazmu i myślałam jak można nie mieć orgazmu , z drugim chłopakiem orgazm był jak święto a teraz seks jest fajny ale orgazmu tez nie ma zawsze jak to kurcze możliwe

Gość fanka001
nie wiem może wpływ miał fakt że byłam młodsza bez oporów i pierwszy chłopak był baaaaardzo obdarowany przez naturę

Gość gość
Tabletki nie mają na to wpływu. Miałam i mam.

Gość tak to jest niestety
biorę tabletki, orgazmy są. ja początkowo miałam tylko pochwowy, po roku współżycia odkryłam że i łechtaczkowy mogę mieć, i wielokrotne , bycie kobietą jest piękne.

Gość fanka001
chciałabym żeby było jak kiedyś w sensie seks = orgazm

Gość fanka001
a do tych które orgazmy mają powiedzcie dziewczyny czy Wasi faceci są hojnie obdarzeni przez naturę ?

Gość fanka001
miało być słowo hojnie !!!

Gość gość
mój ma super pałkę dlatego mam orgazm, kiedyś byłam z takim co miał małego i nici z tego były. Jak dla mnie rozmiar ma znaczenie

Gość fanka001
ja już tez zaczynam mieć wrażenie ze rozmiar ma znaczenie skoro kiedyś miałam zawsze a teraz to prawie nigdy

Gość gość
Normalny penis, średnich rozmiarów, takich jak ma większość mężczyzn.

Gość gość
Mój nie ma małego i co? :( i d*pa jest. czuje że to już, prawie, prawie i koniec... jakby nigdy nic -.-

Gość facet_76
Gość może mieć pyte jak koń, tyle że wielkość nie świadczy o jakości. Jak będzie słabym kochankiem nie doprowadzi cię do orgazmu. Facet musi się skupić również na kobiecie, a nie tylko na sobie.

Gość fanka001
ja mam teraz to samo czuje ze blisko i dojsc nie moge a pozniej jak juz jest tak dlugo nawet okolo godziny to juz zaczynam miec dosyc a najbardziej mnie czasem denerwuje stan ze czuje sie w takim stanie jakbym miala orgazm ale ale tak naprawde wiem ze to nie bylo to

Gość gość
Dokładnie tak samo mam... mój facet wylewa poty z siebie abym mogła dojść, a ja czuje do pewnego momentu i tak się kończy, kochamy się 40 min, godzine... dłużej czasami, i przez długi czas czuje non stop ten sam stan ale to nie orgazm -.-

Gość gość
Nie umiecie się podniecić. W tym tkwi problem. Dlatego jesteście tuż tuż, ale nie możecie przekroczyć granicy. Musicie zastanowić się co Was może podniecić. Ja lubię wulgaryzmy, ból, a najbardziej podnieca mnie przyjemność partnera. Rozmiar nie ma znaczenia.

Gość niunia__78
facet_76 - zgadazam się z tobą, a dodatkowo pod koniec sama sobie reguluje tempo i jest ok.

Gość gość
przez 8 lat swojego współżycia nie doświadczyłam orgazmu pochwowego, aż do momentu kiedy poznałam mojego obecnego faceta :) niemożliwe staje się możliwe ;)

Gość gość
mój jest hojnie obdarzony:-P ciężko było z początku zakupić pasujące gumki. A który orgazm Waszym zdaniem jest lepszy? Nigdy nad tym nie myslalam. Ja zawsze osiągam orgazm ale nie wiem jaki . Haha pewnie lechtaczkowy . Sądzę że gdyby się o nią delikatnie nie ocieral to by orgazmu nie było?choć może oba mam a nie rozróżniam:-)

Gość fanka001
no ja rozumiem ze nie umialabym sie podniecac gdybym nigdy przez te 10 lat nie miala orgazmu ale jednak z tym pierwszym mialam po prostu zawsze

Gość gość
jak je rozróżnić?

Gość fanka001
moim skromnym zdaniem ten pochwowy jest o wiele lepszy dla mnie mocniejszy ale jak sa chwile ze nie mam zadnego to i bym sie z lechtaczkowego cieszyla

Gość fanka001
no nie wiem jak ja poprostu czuje ze doprowadza mnie czlonek a nie jak w przypadku lechtaczkowego ocieranie sie

Gość gość
ja się ciesze tym co mam... może kiedyś mi się uda :D

Gość fanka001
a moze dlatego nie mam bo sie przyzwyczailam do seksu z tym pierwszym chlopakiem który był zreszta dla mnie pierwszy w życiu on mnie tez nauczył ze dochodziłam bo ssał moje piersi a ci nastepni jakos tego nie umieja bo jak pieszcza moje piersi to sie musza podciagnąć wyżej i że mają krótszego to im członek z pochwy wypada

Gość gość
Dla mnie orgazm pochwowy jest o wiele wiele intensywniejszy od łechtaczkowego. Zaraz po orgazmie łechtaczkowym jest ona baardzo wrażliwa i mam dosyć pieszczot. Natomiast przy orgazmie pochwowym wszystkie mięśnie mam naprężone i wywijam się jak głupia :D A do tego mam ochotę na jeszcze, i jeszcze... Chyba bym się zapłakała gdyby mi mojego Misia brakło :(

Gość fanka001
a zawsze masz orgazm ?

Gość gość
no niestety nie zawsze :( ale zawsze się staramy :D