Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poplątał mi w głowie

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem facetów.. totalnie Koleś mnie zdradził. Wszystko wyszło na jaw, odchorowałam to niesamowicie mocno. Prosił, błagał żebym nie odchodziła. Rozstaliśmy się na ok 2 miesiące. Nadal pzrepraszał i nadal próbował mnie zatrzymać. Czas zrobił swoje. Postanowiłam spróbować zaufać, wrócić do niego ale tylko pod 2 warunkami 1- że udowodni mi w jakikolwiek sposób, że skończył z tamtą dziewczyną, 2 - że wykasuje z telefonu wszystkie nr poznanych kiedyś przygodnych dziewcząt. Na żaden warunek się nie zgodził, wiedząc że tym samym wszystko rozp**** Poddaję się. Albo ze mną jest coś nie tak, że stawiam mu chore warunki albo juz sama nie wiem. Poprostu. Zatrzymałam się w miejscu.

Gość gość
Nie sa chore warunki. "Kocha" Cie, ale w tym czasie "kocha" tez inne. Nie w Tobie jest problem tylko w nim, jest niedojrzaly

Gość gość
Masz jakas godnosc w ogole? Jak mozna wrocic po zdradzie? Ile masz lat?

Gość gość
28. Aż mi wstyd..

Gość naciagam moszne na sloik
serduszko jak stodola jest fajne ale tylko w przypadku kogos kto chce byc traktowany jak zabawka

Gość gość
No to chyba juz znasz odpowiedź. Gdyby mu zależało, przystałby na to. Zawalił, powinien stanąć na rzęsach skoro dostał szansę. A może męska duma?

Gość gość
Noooo może to być męska duma. Facet zawalił, dostał szansę, ale wszelkie udowadniania nie wchodzą w grę, bo musiałby zatańczyć jak ona mu zaśpiewa. Więc wolał zrezygnować i pocierpieć. Alboooo wcale nie zerwał kontaktu z tą drugą, dlatego nie ma pola do popisu i pokazania że to skończone. To chyba bardziej prawdopodobne.