Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia88_

brązowe plamienia

Polecane posty

Gość Andzia88_

witam, od wczoraj mam niewielkie brązowe plamienie - jestem w siódmym tygodniu ciąży. lekarz mi powiedział że jeśli nie ma krwi to jest w porządku,ale jednak martwię się...czy rzeczywiście macica się oczyszcza i to normalne??

Gość aleczek
hej ... ja mam to samo.. i prawdopodobnie rowniez jestem w 6 lub 7 tyg ciazy,, robilam 4 testy i wszystkie wyszly pozytywnie.. lecz nadal nie wiem czy moge im ufac.. z wyliczen moich wynika ze bylabym w 6 lub 7tyg ciazy .. rowniez mam plamienia brazowe niewielkie, lecz wizyta u lekarza jest niezbedna..

Gość gość
u mnie takie plamienia oznaczały obumarcie ciązy niestety trzeba sprawdzać co się dzieje

Gość gość
ja bym pojechała do szpitala sprawdzić jeżeli zależy ci na ciąży

Gość gość
brązowe plamienie to utleniona krew,jednak skądś się ona sączy lepiej to sprawdzić

Gość gość
Delikatne brązowe plamienia nie są objawem do paniki, tylko oznaką, że organizm sobie dobrze radzi z gojeniem (jak to lekarz mi tłumaczył: kolor brązowy sugeruje utlenioną krew, „starą”, która po prostu jest usuwana z organizmu, aby nie przeszkadzała

Gość gość
ale gojenie po czym?

Gość ginny822
do lekarza z każdym plamieniem - tak mi mówił mój w ciąży a plamiłam w pierwszej i w drugiej, dawał mi wtedy d*phaston, nospe i kazał ospoczywać

Gość gość
w ciąży żadne plamienie nie jest noramalne,niewiem czemu lekarz nie badając cię tak stwierdził