Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsza bita żona czy zdradzana konkubina

Polecane posty

Gość gość

poniewierana psychicznie i fizycznie żona czy zdradzana żyjaca w trójkacie konkubina?

Gość gość
...a o co chodzi???

Gość gość
ja jestem zdradzaną konkubiną; uczucie mocno upokarzające; oczywiście on twierdzi, że z nikim nie uprawia seksu - dobre no nie? tymczasem codziennie od kilku pań - w różnym wieku - dostaje sms-y, jak go bardzo kochają, tęsknia za nim, namiętnie go całują, myślą o cudownych chwilach z nim itd.; ale "cudowny" mężczyzna? nie uważa tego za zdradę; cała sytuacja jest mocno chora, bo niestety mamy wiele wspólnych zobowiązań finansowych, ciężko mi więc go kopnąć w d**ę ot tak; nigdy mu tych upokorzeń nie zapomnę, nawet jeśli zrozumiem, że to co on robi to jakaś choroba, albo nie wiem co - brak dojrzałości do życia w związku???? bo on nie wie na czym polega związek - najważniejsza jest jego satysfakcja w każdej sytuacji; teraz się wziął za swoją sekretarkę, która mu wypisuje smsy jakie to ma wyrzuty sumienia wobec mnie! cały czas marzę o chwili, kiedy jakaś kobieta, dla której on podporządkuje swoje życie potraktuje go jak rzecz, jak śmiecia, tak on dzisiaj traktuje kobiety

Gość gość
a jakie masz "zobowiązania" finansowe będąc jego konkubiną? nie rozśmieszaj mnie! :D

Gość gość
Dlaczego nie chcecie związać się z porządnym mężczyzną?

Gość gość
no trudno, znoś to dzielnie i siedź cicho