Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za wysoka problem

Polecane posty

Gość skusja ogólna
Długie nogi to piękne i seksowne nogi! Gorzej gdy stopa olbrzymia (40 i wzwyz)czytałęm gdzies że przeicętna młoda Polka ma 166 cm wzrostu i rozimar stopy 37,5 ale jesli nie jestes idealem - nie rozpaczaj ale uczyn z kompleksów zalety

Gość gość
mam 175 cm wzrostu i rozmiar stopy 38

Gość gość
ja przy tym wzroście tez mam 38 ( czasem 39), a moja znajoma 42!

Gość o ja pitolee
czy wy w końcu przestaniecie tak użalac sie nad swoim wzrostem? chyba lepiej byc wyższą bo na starość zawsze będzie wyglądało się elegancko, a pamietajcie że człowiek i tak do 3 cm sie skurczy. Natomiast te niskie w przeciągu lat rozszerzaja sie jak szafa dwudrzwiowa zwłaszcza gdy w młodosci były hojnie obdarzone;) naprawde nie znam niskiej kobiety która po 30stce wyglądała by drobno i elegancko. także wysokie cieszcie sie!

Gość gość
o ja pitolee podzielam Twoje zdanie.

i zawsze się jakiś kretyn trafi który nie może po prostu powiedzieć, że taki wzrost jest fajny, musi zasugerować, że niższe/wyższe kobiety mają jakieś wady ;)

Gość gość
Autorko wątku! mam przyjaciółkę również 175 cm wzrostu. Twarz ma tak delikatną i śliczną, że przypomina aniołka. Do tego jest drobna, drobne ramiona, talia- cudo- idealna. Mimo że ma chłopaka to faceci nadal latają za nią. i uwaga- nawet ci niżsi! Wielu złamało sobie serce, a gdy wychodzimy gdzieś to mimo że mam 165 cm i ubieram sexi szpile to i tak faceci zagadują do mojej przyjaciółki. Ona nawet w dżinsach i trampkach wygląda pieknie. Kiedyś byłam zazdrosna, ale to tak cudowna osoba że teraz cieszę sie że mam taką przyjaciółkę. Więc droga autorko- mając 175 cm wzrostu mozna być drobną, kobiecą i delikatną;) ja jestem niższa a mam szersze ramiona i ostrzejsze rysy twarzy, więc wzrost o niczym nie świadczy:)

Gość gość
Autorko wątku! mam przyjaciółkę również 175 cm wzrostu. Twarz ma tak delikatną i śliczną, że przypomina aniołka. Do tego jest drobna, drobne ramiona, talia- cudo- idealna. Mimo że ma chłopaka to faceci nadal latają za nią. i uwaga- nawet ci niżsi! Wielu złamało sobie serce, a gdy wychodzimy gdzieś to mimo że mam 165 cm i ubieram sexi szpile to i tak faceci zagadują do mojej przyjaciółki. Ona nawet w dżinsach i trampkach wygląda pieknie. Kiedyś byłam zazdrosna, ale to tak cudowna osoba że teraz cieszę sie że mam taką przyjaciółkę. Więc droga autorko- mając 175 cm wzrostu mozna być drobną, kobiecą i delikatnąoczko.gif ja jestem niższa a mam szersze ramiona i ostrzejsze rysy twarzy, więc wzrost o niczym nie świadczyusmiech.gif

Gość Paulaatada
Ależ masz problem... Ja mam 175 cm teraz mam faceta 5 cm wyzszego, ktory uwielbia jak zakladam szpilki (a jestem w takiej sytuacji wyzsza od niego) i co? Nosi mnie za to na rekach,,, taka mu sie podobam.... kiedys spotylakam sie z chlopakiem nizszym od siebie i nie wiedzialam w tym problemu, on zreszta tez... sama starasz sie zdolowac takim "problemem"... Po co????

Gość gość
od kiedy 175 to az tak wysoki wzrost....