Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika 1234567890

starania o dziecko

Polecane posty

Gość dominika 1234567890

czesc dziewczyny....pisze tutaj bo musze sie w koncu szczerze wygadac...staram sie z moim narzeczonym od trzech miesiecy o dziecko i nic....teraz miałam nadzieje,bo 3dni spozniał mi sie okres,ale zrobiłam chwile temu test i poraz kolejny nici z tego....:(wiem, ze sa pary, które staraja sie nawet latami o swojego maluszka,ale dla mnie to nie jest zadne pocieszenie....Nie wiem co robic-tak strasznie mi na tym zalezy....

Gość tertrt
przestan ciagle o tym myśleć podczas seksu.Ja tak mialam pragnęlam dziecka, kochalismy sie to myslalam tylko o dziecku i nic nie wychodzilo, raz doslownie pelen spontan , o niczym sie nie myślało i bum jestem w 15 tyg ciąży.

Gość dominika 1234567890
Gratuluje:))) Kurcze,tylko mi naprawde bardzo na tym zalezy...chyba tak-ze nie potrafie o tym nie myslec....wydaje mi sie nawet, ze jest cos ze mna nie tak skoro przez tyle czasu nie moge zajsc w ciaze....a ile wy sie staraliscie o dziecko?

Gość gość
3,5 roku i nadal nic

Gość gość
zbadaj hormony tsh prl partner nasienie czy masz wogole owulacje sprawdzalas to? Nam zostało tylko in vitro ale raczej sie nie zdecydujemu

Gość gość
Kochana 3 dłuuuugie lata i nagle ciąża. Już 9 tydzień leci jestem taka szczęśliwa! Już straciliśmy z mężem nadzieję 21 mieliśmy 3 rocznicę ślubu i taki prezent :) trzymaj się i nie łam będzie dobrze :)

Gość dominika1234567890
tak, robiłam badania..kupiłam sobie nawet testy owulacyjne i robie w dni płodne zeby wiedziec kiedy najlepiej uprawiac seks-nic mi to nie dało....kurcze naprawde jestem załamana-jak wczoraj poraz kolejny zrobiłam test i wynik okazał sie negatywny przepłakałam cała noc....

Gość gość
Jeśli wszystko jest ok pozwól naturze działać. Ile masz lat?

Gość dominika1234567890
mam 27 lat.lekarz mi powiedział, ze to bardzo dobry wiek na dziecko,a jednak...:(

Gość dominika1234567890
zastanawiam sie naprawde jak to jest,ze tyle wyrodnych matek ma dziecko,a ja chociaz wiem, ze kochałabym swoje malenstwo całym serduchem miec nie moge.....wiem, ze moze niektóre z was pomysla ze uzalam sie nad soba,ale naprawde tak strasznie mi ciezko....:(

Gość gość
No ja mam 29 lat i widzisz jakoś się udało. Nie myśl o tym tyle mogę Ci poradzić. Wiem łatwo mówić ja tak miałam 3 lata. Mój ginekolog mi powiedział, że widocznie przyszedł mój czas. A Chińczycy mówią, że choroba zaczyna się w głowie. Tak samo blokady. Nie jesteście chorzy i chcecie dzieciątka to najważniejsze. Będzie dobrze trzy miesiące to bardzo krótko pod koniec roku możesz być w ciąży przecież to nie wyrok.

Gość gość
mam no samo. 3 miechy starać i nic:( co tu robić...

Gość dominika1234567890
dzieki dziewczyny..mam nadzieje, ze za jakis czas bede mogła pochwalic sie wam moim dzidzusiem-poki co zostaje mi tylko nadzieja.....

Gość dominika1234567890
najgorsze jest to, ze zatrzymał mi sie okres-boje sie ze to z nerwów,a to oznacza ze jeszcze gorzej bedzie mi zajsc w ciaze....