Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, od pewnego czasu "spotykam się z pewnym facetem", historia dluga, zanim sie zeszlismy...raz on chcial, potem ja i tak w kolko. ale do rzeczy.początkowo nie chcial mnie twierdzac ze ma trudny charakter i boi sie mnie zranic (blablabla wiadomo). z czasem jednak zmienil do mnie podejscie, mowi ze mu na mnie zalezy itd ale nie okazuje tego zbytnio, tzn gdy sie spotykamy to owszem ale on rzadko napisze smsa, sam z siebie nigdy nie zaproponuje spotkania.ja zabiegam o kazdy kontakt z nim a on czesto ma jakies inne rzeczy do zrobienia...gdy pytam czy jest pewnien ze mnie chce to twierdzi ze tak, ze zmadrzal i zaluje ze mnie nie chcial wczesniej...ja jednak widze to inaczej...zaangazowalam sie i to juz jest ten etap, na ktorym trudno bedzie mi z niego zrezygnowac :-(

Gość gość
ostatno fakt, przyjechal z zaskoczenia ale po tym 2 dni ciszy...:-( ja nie mowie zeby nawalal te smsy do mnie jak szalony ale chociaz jeden dziennie...a moze to ja przesadzam...:-(

Gość gość
jasne,nastepna madra:D,nic dziwnego,skoro latasz za nim,skaczesz na pierdniecie,to on goruje.Zlej,przestan pisac,nie miej kilka dni czasu,to sam na oczy przejrzy,o ile mu zalezy,bo chyba to ewidentne,ze jak facetowi zalezy,to na glowie stanie,zeby sie postarac.

Gość gość
ale ja nie wypisuje do niego, po prostu czekam codziennie na smsa od niego...nie napastuje go...owszem widujemy sie w pracy i kombinuje by widziec go jak najczesciej ale na tym sie konczy...

Gość gość
pomozcie ludzie :-(