Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna4103

czy moge być w ciąży

Polecane posty

Gość martyna4103

witam. mam pytanie kochałam sie z chłopakiem 17.08.2013 stosunek odbył sie do konca. ostatnia miesiaczke miałam 22.07.2013. tydzien po stosunku czyli 24.08.2013 dostałam niby normalnego okresu ktory trwał tylko dwa dni a na trzeci pojawiły sie plamienia. w zwiazku z tym mam pytanie czy mogłam zajsć w ciaze?. prosze o pomoc. pozdrawiam

Gość gość
Tak, jesteś w ciąży. Na bank.

Gość gość
ejj koleżanko forum jest po to żeby pisać prawda ??? Po co inne wątki są zakładane ? Przecież mogą iść do lekarz się zapytać czy do znajomej po to to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ciężko stwierdzić , możesz być albo możesz nie być. Poczekaj do środy jak nie dostaniesz @ idź do apteki po test ciążowy.

Gość martyna4103
na test ciazowy niestety jest za wczesnie gdyż najlepiej wykonywac go ok 14 dni od zapłodnienia wtedy test bedzie wiarygodny a forum jest własnie po to aby zadawac pytania

Gość gość
poczekaj,ja miałam okres też 22 a seks był 16 i tez nie mam jeszcze okresu ,ale ja mam dłuzsze cykle ,narazie czekam

Gość martyna4103
wiem musze poczekac jeszcze pare dni na zrobienie testu ale jestem bardzo ciekawa bo oboje z partnerem chcemy dziecka

Gość gość
ale 17 . 08 nie mialas dni plodnych....22lipca okres to 17 sierpnia - 26dc. juz po owulacji.

Gość gość
No i co ci po tym że zapytasz na forum?? Hahahahahaha USG mamy w oczach i przez monitor ci zrobimy?? ;D Kretynizm everywhere

Gość martyna4103
własnie tez siedziałam i dokładnie obliczałam i tez wyszło mi ze miałam dni niepłodne ale zastanawia mnie teraz tylko ten dwu dniowy okres

Gość gość
Zależy kiedy miałaś owulację, zazwyczaj ma ona miejsce 14 dni przez początkiem kolejnego okresu. Czyli u Ciebie ok 10 sierpnia. Wtedy jeszcze podobno max 2 dni ma się dni płodne, czyli do 12 sierpnia. Wydaje się, że 17 sierpnia nic już się nie może przytrafić, ale wiadomo, każda kobieta jest inna. Jak chcecie dziecka to poszukaj kalendarza dni plodnych na necie i starajcie się w okresie okołoowulacyjnym. Podobno im bliżej owulacji traficie z seksem tym większe szanse na chłopca, bo te plemniki są szybsze, ale mają mniej żywotności. Z tego względu jak będziecie się kochać np 3 dni przed owu, to wzrasta szansa na dziewczynkę. Powodzenia:] W piątek możesz pójść na test beta HCG z krwi, około 30 zł kosztuje, już powinien wynik być wiarygodny.

Gość martyna4103
nikt nie karze bawic ci sie w lekarza ginekologa bo ja czekam na kogos zdanie i opinie na ten temat a nie badania usg nie chcesz nie wypowiadaj sie jezeli dla ciebie to kretynizm.

Gość martyna4103
własnie problem tkwi w tym ze mój okres nie do końca jest regularny zazwyczaj mija 29 dni miedzy jedna a druga miesiaczką a czasem przesuwa mi sie do 34 dni

Gość gość
Wiesz co to wg mnie kretynizm?? Tacy ludzie jak ty ;D Na forum to się raczej pyta o rzeczy typu : jaki wózek polecacie , lub jak ukazuje się skaza białkowa . A nie durne pytanie : hej dziewczyny czy mogę być w ciąży ??? Ahahahaha dobre mi żarty

Gość martyna4103
nie chcesz nie wypowiadaj się i szukaj tematow ktore cię interesują i tyle

Gość gość
jezeli masz nieregularne cykle to oczywiscie ze możesz ja zaszłam w ciążę w 23 dniu cyklu,też miałam długie i nieregularne cykle