Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla Młodej Pary

Polecane posty

Gość gość

Zbliża się wesele mojej koleżanki z pracy. zapytałam się jej , co by chciała otrzymać to powiedziała, że bardzo podobają się jej dekoracje wnętrz. Jestem w kropce. Oczywiście dam też kopertę, ale chciałabym podarować jej jakimś skromny podarunek do domu. Co można podarować Młodej Parze z elementów wyposażenia wnętrz?

Gość gość
moze paczke prezerwatyw? a nie, przeciez jak biora slub to pewnie dziecko juz w drodze

Gość gość
np. jakies ozdobne swiece

Gość Sorya
Lustro, świeczniki, świece, zegar, lampę, wazon..... Coś przydatnego ale o walorach dekoracyjnych.

Gość bayka90
Coś skromnego, małego, ale przede wszystkim praktycznego. Może ciekawe świeczniki?Wiem z doświadczenia, ze są bardzo wygodne i przydają się podczas ważnych okazji. Ostatnio kupiłam sobie taki stojak na butelkę http://www.mykan.pl/stojak-na-butelke-rower.html . Młodzi będą mieli dużo win po weselu, więc taki stojak pewnie im się przyda

Gość gość
Świecy i zegarków nie daje sie w prezencie ślubnym, bo to pech dla pary młodej.

Gość gość
tylko tysiaka conajmiej wloz,zeby potem po forach nie pisala,ze dostala swieczki i 200zl:D,dzis sie juz nie docenia wartosci,tylko szmal:p

Gość Sorya
"Nie daje się bo przynoszą pecha"... Mamy XXI wiek a tu dalej zabobony... No ale przynajmniej pośmiać się można:D