Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhybi

spoznia mi sie okres

Polecane posty

Gość hhhybi

Mam do was pytanie. Dostalam okres 21 lipca. Skonczyl sie jakos po 7-8 dniach. Dzien po tym jak skonczyl mi sie okres bawilismy sie z chlopakiem. Zalozyl gumke i wkladal czlonka do pochwy. Potem zalozylismy nowa bo wydawalo sie nam ze ta wczesniej zalozylismy zla strona. Potem w nowej gumce chlopak probiwal wlozyc do pochwy. Zanim doszedl wyciagnal czlonka z pochwy i dochodzil z dala od niej. Gumka nie byla pęknięta. Sciagnał gumke i twierdzi ze nawet nie nie mial spermy na rekach. Po pewnym czasie zachcialo nam sie innych pieszczot . Chlopak umyl dobrze rece w wodzie i mydle, wytarl je w recznik. Nawet chyba dwa razy je myl. Wkladalni po tym palce do pochwy. Jest jakas mozliwosc ciazy? Spoznia mi sie okres 5 dzien. Pilam duzo alkoholu w tym miesiacu, przezylam dluga podroz i troche stresu. Mam objawy miesiączkowe. Od kilku dni boli mnie podbrzusze, krosty na twarzy, wrazliwe piersi, humorki, suchosc pochwy. Ogolem zle samopoczucie. Dodam ze wczesniejsza miesiączka spoznila mi sie 3 dni.

Gość hhhybi
Prosze niech ktos MĄDRZE odpowie. To dla mnie wazne.

Gość gość
k***a nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hhhybi
To k***a było zbędne..

Gość gość
zestresowałas sie mysla o ewentualnej ciazy, spoznianie sie okresu bodajze do 7 dni jest uwazane za norme, mysle ze zachowaliscie ostroznosc po tym co napisalas i nie powinnas zajsc w ciaze, jesli okres dalej by sie spoznial to zrobilabym test na twoim miejscu, ale nie ma co sie martwic na zapas. zeby sie 'odblokowac' wez relaksujaca kapiel w wannie i zapomnij o problemach, wtedy twoj organizm sie rozluzuje i najprawdopodobniej okres przyjdzie sam. czesto mam tak samo i działa :) podrawiam cieplutko

Gość hhhybi
Dobrze ze sa tutaj jeszcze mili ludzie :) zestresowana jestem strasznie..

Gość gość
wypij meliske, pozloz sie wczesniej spac, długa kapiel pomoze, naprawde. w gruncie rzeczy kazda z nas ma inny organizm, ale stres to jednak stres, trzeba sie go pozbyc. rozluznij sie i zapomnij o tym, ze moglabys zajsc w ciaze bo to tak bardzo cie przytlacza ze tak naprawde tylko o tym myslisz

Gość hhhybi
Niestety dokładnie tak jest...dzięki wielkie za te wszystkie rady.

Gość hhhybi
ktos sie jeszcze wypowie?

Gość gość
ostatnio też spóźnił mi się okres o 4 dni, ale miałam kilka nocy niezbyt dobrze przespanych, byłam w małej podróży no i miałam stres że to może ciąża zrobiłam test wyszedł negatywny, trochę się uspokoiłam, wieczorem wzięłam ciepłą kąpiel poszłam wcześnie spać, rano obudziłam się z bólem brzucha okres się pojawił uff.

Gość gość
ZRÓB SOBIE TEST

Gość gość
Zaraz po okresie sa dni plodne czy nieplodne?

Gość shelkr
nie ,napewno w ciazy nie jestes,mozesz byc spokojna :)