Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mi pomoże wybrać dobre serum

Polecane posty

Gość gość

pod oczy mam 50 lat

Gość gość
Ja osobiście używam serum (i wogóle kosmetyków z olay) dla mnie są super ale ich cena troszeczke poszła w góre ostatnio serum pod oczy w granicach 80zł ! ale najlepiej kupować w okresach przedświątecznych wtedy są duże upusty

Gość cudztslowO_Ocudzyslow
serum prawdy :P, :P, :P

Gość gość
ale ktoś tu zabawny ....

Gość gość
a długo już stosujesz i czy widać różnicę przed i po

Gość gość
Ja widzę różnice ale trudno powiedzieć czy inni widzą:) stosuję od zeszłego roku od gwiazdki,dostałam cały zestaw w prezencie od dzieci;) polecam jeszcze baze silikonową do twarzy wygładza wszystkie zmarchy ujędrnia skóre-rewelacja ale cena też coś ok 60-70;(ale naprawde warto zainwestować bo starcza na długo

Gość gość
Biochemia Urody serum z retinolem i kwasem hialuronowym: www.biochemiaurody.com/sklep/serum-retinol.html E-naturalne, serum dla cery dojrzałej: www.e-naturalne.pl/pl/p/Serum-dla-cery-dojrzalej-koenzym-q10%2C-nano-kwas-hialuronowy%2C-czarny-bez%2C-vitasource%2C-argan%2C-skwalan%2C-wit.-E-/379 Inna możliwość (cenowa też) to Skinecuticals: www.sklep.bio-med.pl/skinceuticals-serum-aox-eye-gel-serum-z-5-kwas-l-ascorbinowy-1-floretyna-0-5-kwas-ferulowy-15ml-3-mini-produkty-gratis.html Sesderma (krem, ale dosyć skoncentrowany): www.sklepestetyka.pl/szczegoly/1185/sesderma__retises_eye_contour_cream__aktywny_krem_regenerujacy_okolice_oczu

Gość gość
dzięki za radę jas stosowałam tylko sporadycznie jakieś próbki ale teraz muszę coś kupić bo zmarchy okropne

Gość gość
Żadnych Olayi! To tylko drogi marketing, poczytaj składy, tam nie ma nic co by taką cenę uzasadniało. Te podane wyżej z bio sklepów czy skinceuticals (popatrz też na neostratę) to 10 razy lepsza inwestycja.

Gość gość
Dermika Gold 24k serum eliksir młodości. To koncentrat kw. hialuronowego z dodatkiem bio-złota do codziennego używania (ja uzywam dwa razy dziennie, pod krem). Serum jest zamknięte w przezroczystej małej buteleczce z pipetką. Jest gęste i wydajne, więc wystarcza na długo i wspaniale pielęgnuje skórę.

Gość gość
A jak ty wspaniale spamujesz, hoho. Wcale nie widać, że to reklama, no nic a nic! :/

Gość jestem_sobą
Jak z każdym kremem czy do twarzy czy pod oczy to wiadomo, że trzeba trafić na ten swój który najlepiej odpowiada. Ja też szukałam jakiegoś skutecznego przeciwzmarszczkowego kosmetyku pod oczy i już od pół roku używam krem z kwasem hialuronowym i jestem zachwycona. Miałam podpuchniętą skórę pod oczami i ta opuchlizna mi zeszła a skóra jest gładsza. A krem jest bardzo wydajny. Nawet nie spodziewałam się aż takich dobrych efektów. No i cena tego kremu nie jest zabójcza jak na efekty. Zobacz sobie o jakim kremie mówię http://biosna.pl/pl/sklep/produkt/hialuronowy-krem-pod-oczy-aquanature-annemarie-borlind-15-ml.html

Gość majka

Oferta dostępnych serum antyoksydanyjnych (tych naturalnych)jest dość szeroka.ja mam serum z firmy Noyau (noyau.pl/produkt/ochronne-serum-antyoksydacyjne-antipollution-antioxidant-serum/). Bardzo wydajne, w opakowaniach 50ml, przy czym konkurencja w podobnej cenie ma opakowania 30 ml więc ten zakup niewątpliwie będzie opłacalny.

Gość Beata

Sprawdźcie sobie koniecznie serum od Bielendy z serii Japan lift. To serum nie dość, że dobrze regeneruje to jeszcze działa przeciwzmarszczkowo i nadaje nie do użytku zarówno na dzień, jak i na noc ;). Ja szczerze polecam