Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci nie chodza w spodniczkach spodnie sa przeciez niezdrowe uciskaja

Polecane posty

Gość gość

im narzady i pobudzaja, starozytni nosili dlugie sukmany a dzisiaj? Przeciez to nienaturalne, gdzie nosza penisa w ktorej nogawce? bo posrodku nie ma na niego miejsca, a powinna byc kieszen!

Gość gość
Tez tego nie rozumiem, uwielbiam patrzec na meskie nogi

Gość bernank
starożytni , skąd masz taką wiedzę ?

Gość gość
Jak widze Szkota to mam orgazm

Gość bernank
Grecy nadal do munduru galowego zakładają przypominające spódnicę, nie pamiętam nazwy

Gość bernank
tylko nam facetom pokażcie kobiety, w których dobrych sklepach typu Zara albo Prada można kupić męskie spódnice, to my pokażemy Wam jak wyglądają ładne nogi bez cellulitu , haha

Gość gość
A Rzymianie, tez mieli tuniki, cud, miod, takie umiesnione nogi , ohhhhhh

Gość gość
Ale fakttycznie xhudy facet nie bylby seksi

Gość UkkniosC
To byś go wzięła i podtuczyła

Gość bernank
jak widzicie w wielu krajach oddalonych od siebie tysiące kilometrów faceci śmigali w spódnicach, nawet walczyli w spódnicach a każdy giermek nie znał innego ubioru, i w pewnym momencie kobiety zapierniczyły facetom spódnice uważając za kobiecą część garderoby , z resztą co tylko wymyślił facet to kobieta to zapierniczyła nawet z kalesonami pod spódnicą !

Gość prawdziwi męzczyźni noszą
sukienki!!!! tacy którzy mają 100% testosteronu:) pooglądaj sobie zdjęcia mężczyzn z Zatoki Perskiej tzn Kuwejt, Emiraty, Katar, Arabia Saudyjska tam wszyscy noszą sukienki a nazywają się one galbije:) arabscy faceci w białych sukienkach wyglądają bosko❤️ podkreślają one ich czekoladkową cerę:) dodatkowy atut to, że chodzą w nich bez majtek:P

Gość bernank
w krajach arabskich faceci do tej pory zakładają galbije ze względu na wygodę i pustynny piasek

Gość bernank
a który normalny Szkot zakłada majtki pod kiltem , no który ? podobno w Szkocji powstały polskie klany i noszą kilty w biało-czerwoną kratę

Gość gość
I dlatego maja chore prostaty

Gość bernank
akurat, prostaty to mają od ucisku majtek !

Gość gość
Do tej pory Mel Gibson w spodnicy rozpala mnie do czerwonosci

Gość gość
No przecie mowie ze od spodni maja chore

Gość bernank
w wielu krajach związkowcy się upomnieli o wygodę w pracy pracowników i otrzymali zgodę aby w upalne dni kierowcy autobusów lub TIR-ów w godzinach pracy zakładali spódnice , fotki znajdziecie w wyszukiwarce

Gość gość
Moja droga kretynko, oni nie noszą spódnic bo mają 100% testosteronu, tylko dlatego że to inna kultura i inna szerokość geograficzna, wracaj do szkoły tłumoku to się douczysz 🖐️

Gość bernank
gdzieś czytałem, że podobno od kilku lat w Polsce jest 'dzień faceta w spódnicy' ale nigdy w tym święcie nie brałem udziału i nawet nie znam daty, na jakiejś uczelni we Wrocławiu wykłada profesor, który przychodzi na wykłady w spódnicy i szpilkach i jakoś nie ma wrogów , gdyby było ogólne przyzwolenie w Polsce dla faceta w spódnicy to kto wie, w takie upały jakie były na początku sierpnia tego roku to wskoczyłbym w spódnicę , w spodniach jednak w czasie upału to porażka

Gość strike
Jest dzień kiltów i męskich spódnic, 18 maja

Gość prawictwo pospolite 114
mnie spodnie nie pobudzają i nigdy nie pobudziły . Moze jestem dziwny ? spodniczka dla facetów ? No nie wiem .. Ja myśle ze jak zawieje przypadkiem wiatr to nikt nie chciałby widzieć sprzętu pod spodem . A Uwierz mi męskie genitalia są tematem tabu, są uważane za nieczyste w porównaniu z żeńskimi narzadami

Gość gość
dziewczyny powinny nosic kiecki zeby je latwo i szybko mozna bylo wydymac a facet powinien nosic portki zeby mu latwo bylo uciekac jak mąz ich przylapie :-P

Gość strike
Z opuszczonymi spodniami ciężklo się ucieka, kilt się w tym przypadku lepiej sprawdza.

Gość strike
Ciężkiego kiltu nie podwiewa.

Gość strike
Nowe strony kiltowe: http://strikemaster.bloog.pl/index.html?_ticrsn=3&smoybbtticaid=618718 A tak w ogóle, to mniej o ucisk chodzi, a bardziej o przegrzewanie jaj. Jaja na wierzchu mamy nie po to żeby się w nie łatwo kopało, tylko dlatego, że muszą być chłodzone przewiewem, potrzebują temperatury o 2 do 4 st. C niższej niż reszta ciała i wciskanie ich do majtek i spodni to głupi pomysł, zmniejsza płodność i zwiększa ryzyko nowotworu jąder.

Gość prawictwo pospolite 114
ja myśle , że jak założysz dzinsy , to kopniak w jaja mniej boli niż gdybyś był w spódniczce .. Dzinsy amortyzują skutecznie połowę bólu