Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imooouse

Pieczenie w pochwie

Polecane posty

Gość imooouse

Witam. Od ok. 2 miesięcy moje życie seksualne prawie nie istnieje. Otóż odczuwam silne pieczenie podczas stosunków. Pieczenie oraz gorąco w środku. W życiu codziennym mi to nie przeszkadza, ale nie jestem w stanie się kochać. Lekarz stwierdził u mnie grzybicę oraz jakieś zapalenie (ale to podobno grzybica była przyczyną pieczenia). Brałam antybiotyk oraz 2 rodzaje tabletek doustnych. Przedwczoraj skończyłam brać leki i dzisiaj chcieliśmy z partnerem zobaczyć czy wszystko jest w porządku. Niestety pieczenie nie minęło. jestem załamana,. Biorę teraz lacibios femina by odbudować florę bakteryjną. Ale nie wiem czy to pomoże. Może znacie sposoby na leczenie takich otarć ? Już nie wiem co robić :(

Gość imooouse
pomoże ktoś :( ?

Gość gość
a partner dostał jakąś maść ? przy grzybicy powinny się leczyć obie strony. W przeciwnym razie jedna od drugiej się zaraża i tak w kółko... sama przez to przechodziłam i dopiero po kuracji obojga przeszło.

Gość gość
Partner również dostał tabletki i wszystko u niego już wróciło do normy. A u mnie nie :(

Gość gość
Seks który nie sluzy płodzeniu potomstwa to grzech. Myslalas o tym w ten sposób? Może to kara boska? ;)

Gość gość
A co pieczecie?

Gość gość
Pójdę do piekła...to straszne ;) Pieczemy ciasto...ech. widzę, że nikt nie jest w stanie pomoc...

Gość gość
wymień LF na lactovaginal, szybciej skolonizuje pochwę i idź do ginekologa jeszcze raz. myślę, że warto zrobić wymaz, żeby wiedzieć co leczyć i czym.