Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałaby mieć dziecko on nie Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam mały problem. Jestem z kimś już dość długo. Rozmawialiśmy kiedyś luźno o dzieciach itp. Powiedział "na pewno kiedyś kochanie będziemy mieli dziecko" Tyle, że ja czuję taką potrzebę już. On tego nie rozumie. Uważa, że nie jest nam to potrzebne. Nie mam już siły. Pokazywałam mu małe ubranka w katalogach dla dzieci, opowiadam o tym, że potrafię zająć się dzieckiem. Z resztą on o tym wie, bo jak odwiedzają nas znajomi to świetnie organizuje czas dzieciom. Jestem tą najlepszą ciocią. Uweielbiam je. Nie wiem jak z nim rozmawiać jakich argumentów użyć....Pomocy!

Gość gość
Debilka bo co? Zadałam pytanie na forum?

Gość gość
a ile macie lat?

Gość gość
A co to ma do rzeczy? On ma 27 ja 24.

Gość gość
duzo, bo jesli mialabys juz cos kolo 30-stki lub po, powiedzialabym zebys go namawiala, bo pozniej juz moga pojawiac sie komplikacje. macie mieszkanie, dobrze zarabiacie by utrzymac siebie i dziecko?

Gość gość
nie chcesz najpierw poczekac na oswiadczyny, slub?

Gość gość
Tak. Jestem odpowiedzialną osobą. W innym wypadku nie myślałabym o tym. Tu nie chodzi o nasza sytuacje finansową tylko o to że on nie chce.

Gość gość
nie wiem...takiej potrzeby nie czuje...

Gość gość
no wlasnie z jakiegos powodu nie chce, moze to sa powody materialne. moze nie czuje sie pewnie w zwiazku skoro nie chce go zalegalizowac. jakis powod na pewno jest

Gość gość
facet w wieku 27 lat jeszcze nie mysli racjonalnie o założeniu rodziny, pomyśl, pewnie ma inne sprawy na głowie, a dziecko wiele zmienia, czasami nie jest kolorowo, a pisze to ja, która nie ma dzieci ani męża.

Gość gość
Boże jak ja żałuję że tu weszłam, poprosiłam o poradę. A dostałam najpierw że jestem debilką potem wywiad środowiskowy. I opinie kogoś kto nie ma dzieci. Poza tym skąd wiecie że on nie chce legalizować naszego związku? Fakt powiedziałam, że ja nie czuje takiej potrzeby ale on to on.

Gość gość
bo jesli dwie osoby sa juz dlugo w zwiazku, mężczyzna jesli mu zalezy jednak sie odwiadcza predzej czy pozniej

Gość gość
no tak bo bez ślubu to się nie kochamy....Ludzie pytam się grzecznie o to jak przekonać faceta do dzieci. Myślałam, że może z własnych doświadczeń udzielicie mi odpowiedzi. A tu mi wyjedzie ktoś ze ślubem.