Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny w wieku 17 lat

Polecane posty

Gość gość

hej, mam 17 lat i od roku na powaznie uprawiam seks oralny z moim chlopakiem. moze to egoistyczne co napisze ale uwazam ze jestem dojrzała psychicznie i zdaje sobie sprawe z tego czym jest seks, dlatego tez nie posuwamy sie do tego prawdziwego seksu. kochamy sie z chlopakiem, pomimo ze jstesmy mlodzi i czesto slysze 'co wy wiecie o milosci' spotykamy sie na powaznie i o naszym zwiazku wie doslownie cala rodzina. ciekawi mnie jak to jest z wami, czy tez decydujecie sie na seks oralny w wieku 17 lat lub mniej/wiecej? tak naprawde nie mam z kim o tym pogadac bo moje kolezanki nie maja chlopakow, a czasem dobrze poczytac co mysla zupelnie obce osoby. uwazacie ze grzechem jest seks oralny?

Gość gość
nikt sie nie wypowie?

Gość gość
Zamiast pozostawać przy seksie oralnym lepiej przejść do czegoś więcej. Partnerów do niezobowiązującego seksu na pewno spotkasz na mynago ;)

Gość gość
tyle ze mi nie zalezy na niezobowiazujacym seksie, dla mnie to nierozerwalnie laczy sie z uczuciem

Gość gość
Do książek małolata a nie do rżnięcia

Gość gość
Hmm no wiesz, ogolnie seks nie uprawiany w celu splodzenia potomka jest grzechem jesli juz o to pytasz. Wiec oral to grzech wg religii katolickiej.

Gość gość
nie wiem czy masz pojecie czlowieku, czym jest seks oralny, na pewno nie 'rżnięciem' i akurat nauka nie schodzi przez to na drugi plan:)

Gość gość
"tyle ze mi nie zalezy na niezobowiazujacym seksie, dla mnie to nierozerwalnie laczy sie z uczuciem" x Partnerów na dłużej także z łatwością odnajdziesz na mynago :)

Gość gość
chyba nie doczytales/las tego co napisalam. kocham kojego chloapak i niepotrzebny mi inny partner ani na niezobowiazujacy seks ani na dluzej, pytałam o cos innego.

Gość gość
Na mynago poznasz także wiele osób, które chętnie pomogą ci we wszystkich seksualnych problemach ;)

Gość kicia_xxxx
Seks oralny jest dobry jak nie znasz kolesia np na dyskotece. Tylko taki tam uprawiam.

Gość gość
nie wiem czy masz pojecie czlowieku, czym jest seks oralny, na pewno nie 'rżnięciem'