Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celliofanka

dyskomfort po seksie a zwiazek na odleglosc

Polecane posty

Gość celliofanka

jestem w zwiazku na odleglosc, obecny jest moim pierwszym partnerem w lozku. widzimy sie co 2 tyg za kazdym razem odczuwam podczas 2, 3 dni pieczenie i dyskomfirt po seksie :/ gdy przebywamy ze soba dluzej i kochamy sie, to ustepuje, o co chodzi???

Gość gość
to taka rozgrzewka :)

Gość Fallek
Orale mu serwuj

Gość celliofanka
nie lubie takiej rozgrzewki :/ az mi sie odechciewa zawsze bo wiem ze bede musiala siedziec w wannie z bolu albo uzywac kremu na podraznienia :/ ktoras ma podobnie i wie jak temu przeciwdzialac?

Gość gość
moja kolezanka mowi na to syndrom powracajacego zlonierza :p tez tak ma ze swoim facetem mieszkaja w roznych miastach

Gość gość
hej,też to mam,dochodzi do tego ból podczas wkładania członka(bo mój facet ma dość grubego),czasami po długiej rozłące czuje sie znowu jak dziewica.

Gość celliofanka
i jak temu zaradzic?? :/ mnie to meczy zwlaszcza jak widzimy si tylko 2 dni a to mija po 3,4 dniach :/

Gość gość
niewystarczające nawilżenie, kupcie sobie jakieś żele albo liżcie się dłużej przed penetracją

Gość gość
"i jak temu zaradzic?? :/ mnie to meczy zwlaszcza jak widzimy si tylko 2 dni a to mija po 3,4 dniach :/" x Najlepiej będzie jeśli znajdziesz sobie jakiegoś faceta na mynago pl i będziesz z nim uprawiała seks w przerwach między przyjazdami ukochanego :)

Gość celliofanka
jstem wystarczajaco mokra! jednak nic to nie daje dodatkowo uzywamy zelu i tez nic to nie problem nawilzenia