Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomyslu na to

CO ILE SPRZATACIE W ŁAZIENKACH

Polecane posty

Gość gość
można myć nawet codziennie ale żeby nie myśląc ładować w środowisku codziennie domestos to nie rozumiem - domestosa używam raz na 2 tygodnie - z góry zaznaczam że łazienkę czy wc myję dużo częściej ale nie truję siebie i innych codziennie zalewając dom tą chemią - zresztą co do za czyszczenie wlać detergent do wc każdy umie ale to jeszcze nie sprzątanie

Gość gość
a ja tam na serio lazienke sprzatam 2 razy w tyg. raz w pn i raz w pt, pracuje sobote i niedziele, w pt sprzatam dla meza i dziecka,zeby mieli czysto kiedy ja jestem caly dzien w pracy, a noz widelec ktos by mial nas odwiedziec itp. :P , a wiem ze on ma to gdzies, a w pn sprzatam po nich;] i nie nie jestem ich sluzaca, poprostu maz nie dotyka sie tylko do lazienki;]

Gość gość
ocet, ocet i ocet! a nie gówniany domestos. Później to do was wraca w kranach...

Gość gość
ten temat zmobilizował mnie do posprzątania i żem właśnie skończyła uff, nieco niehigienicznie już było ale teraz jest błysk:D a sprzątam generalnie raz w tygodniu, w piątki a na co dzień tak z grubsza tylko