Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letnia Fryga

Najlepsze przeceny jakie znacie w sieci

Polecane posty

Gość Letnia Fryga

Gdzie można naprawdę wyczaić coś ciekawego, markowego za bardzo okazyjną cenę? Ja lubię Westwing Home&Living, piękne rzecy dla domu i Złote Wyprzedaże, dzie zaglądam dla ciuchów

Gość gość
Czy to dla tych zlotych wyprzedaży newsletter pisze ZOśka Slotała? Niezla kariera, od stylistki Borysa do twarzy calego serwisu!!

Gość YagaYo
To prawda, Ślotała tego nie pisze! Ale to i tak śmiesznie wygląda, jak w skrzynce mailowej się znajduje maila od Zośki:D ale przynajmniej całkiem niezłe rzeczy w tym newsletterze można znaleźć. W ostatnim są ciuchy z Aloha From Deer - pierwszy raz zobaczyłam co to za firma właśnie w tym newsletterze. Bluzy i tshirty z wielkimi, kolorowymi nadrukami ze zdjęć, obrazów, grafik... Można rzucić okiem. Dzięki za maila, Zośka;)

Gość kasia123876
ja mam subskrypcję newslettera zlotych wyprzedaży i polecam - znalazłam tam fajną przecenę sukienki letniej, jest tam dużo markowych ciuchów w bardzo korzystnych cenach.

Oj dajcie Zośce spokój, fajna dziewczyna. Zakupy faktycznie też robię na ZW, bo świetne rzeczy tam można zanleźć, innych sklepów za bardzo nie znam ;)

Gość Maraka
Chciałam kupić coś na sylwka na tych złotych. Czy oni wysyłają od razu czy trzeba czekać? Wie ktoś?

Gość gość
czy ten wątek pisze jedna osoba? :D

Gość gość
Najlepsze przeceny jakie znacie w sieci sa w niemieckich sieciach i sklepach ciuchy przecenione o 70% sa 2 takie przeceny w lutym i sierpniu