Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niezwykle zamożnym 28 letnim facetem a kobiety jak mnie nie podrywały

Polecane posty

Gość gość

tak mnie nie podrywają. Od 17 roku życia pracowałem aby w końcu wzbudzać uwagę kobiet, bo wszyscy mówili, że kobiety lecą na bogaczy a dzisiaj ja mieszkam w luksusowym domu, mam dwa nowe samochody, ubieram się elegancko, perfumy z najwyższej półki i prócz jednej propozycji spotkania na FB od koleżanki, ani razu żadna kobieta w realnym życiu nie zagadała do mnie ani nie dała żadnych sygnałów, że może miałbym u niej szansę. O co więc chodzi? Wygląd i tylko wygląd? A gdzie te wszystkie galerianki, blachary i wyrachowane egoistki? Dlaczego mimo, że zrobiłem ile mogłem, dalej jest jak za nastolatka?

Gość esen
a masz ciekawa osobowosc, przyjemny sposob bycia oraz wyksztalcenie pozwalajace na interesujaca konwersacje?

Gość gość
Mam wykształcenie, nie wiem czy mam przyjemny sposób bycia, osobowość raczej ciekawa, bo dużo nad sobą musiałem pracować. Tylko, że co to ma do rzeczy, skoro nawet jak facet zamożny, nie wzbudzam ani krzty zainteresowania płci przeciwnej?

Gość Mja teoria jest taka
Zaobserwowane: Wyglad 60% pewny siebie charakter, cyniczny, charyzmatyczny 30% Reszta 10%

Gość Mja teoria jest taka
Nawet dalbym inaczej: 50% wyglad 40% mega pewnosc siebie i charyzma (charakter samca alpha), dobra gadka Reszta 10%

Gość Avp2
Kasa to nie jest BODZIEC SEKSUALNY. Kasa to tylko haczyk zeby przyciagnac cwane sztuki aby mogly byc przez ciebie utrzymywane. W tym czasie i tak beda marzyc i myslec o innym. Przystojnym i pewnym siebie chamie. Kasa moze byc posrednio bodzcem seksualnym tylko kiedy wiaze sie z odpowiednim charakterem . Np masz duzo kasy i dzieki niej masz fajny pewny siebie sposob bycia taki jaki podoba ie kobietom. Ale sama kasa nie bedzie ich krecic SEKSUALNIE. Ciotowaty brzydki koles ktory odziedziczyl chate po babci o wartosci 2 mln nagle nie stanie sie r****czem. Najwyzej jakas go poderwie zeby miec zapewniony byt

Gość gość
Czyli brzydki mężczyzna nigdy nie spodoba się fizycznie żadnej kobiecie, bez względu na to kim jest? To dlaczego tak się mówi o przyciągającej mocy pieniądza? Do śmierci mam się z prostytutkami umawiać? To lepiej być biednym atrakcyjnym głupim r****czem, niż bogatym, wykształconym, inteligentnym człowiekiem z ambicjami i zainteresowaniami. Wnioski super.

Gość gość
a dlaczego to kobiety mają do Ciebie zagadywać? Może weź stań się w końcu prawdziwym mężczyzną i poluj jak na faceta przystało!

Gość Avp2
Wydaje mi sie ze jeszcze zawod i status moze miec znaczenie. Typu lekarz prawnik itp Jest grupa kobiet dosc duza ktora to kreci.

Gość Avp2
A krecilaby cie SEKSUALNIE brzydka gruba oblesna dziewczyna tylko dlatego ze np jej ojciec jest dziany a ona ma od niego kase?

Gość gość
A przedsiębiorca? Ja jestem przedsiębiorcą, ale na czole nie mam tego napisane. Od kiedy to facet ma polować na kobiety? Te czasy dawno za nami! Dzisiaj to kobieta wybiera, dlatego mamy sytuacje, gdzie przystojny facet podchodzi do nieznajomej i dosłownie, po godzinie lądują w łóżku. Zdarza się, że jest odwrotnie, równie często zresztą, że to kobieta podchodzi do takiego i mówi mu wprost, że chce aby ten ją przeleciał i że później mogą spróbować się poznać. Znałem mężczyzn którzy mieli ponad setkę kobiet i żaden z nich specjalnie nie musiał "polować", po prostu prosto z mostu przedstawił czego chce, często to dostając od razu.

Gość hehehehehjwqo
A nie wychodzisz przypadkiem prosto z pracy na parking do auta, autem do domu, parkujesz auto i wchodzisz do domu? Bo tak to ani miłe panienki ani blachary nie będą miały okazji cię poznać.

Gość gość
Mnie by nie kręciła, ale kobiety podobno inaczej patrzą na pieniądze, ma to rzekomo instynktowny związek z rodzicielstwem i możliwościami jakie bogaty tato może zapewnić dziecku. Skoro z rodzicielstwem, to myślałem, że to pociągające fizycznie.

Gość Avp2
Do takiego czegos oprocz hajsu musisz miec wyglad

Gość gość
Daj namiar to cie poderwe moj skarbie :-)

Gość Avp2
Fizycznie napewno nie. To kalkulacja. Ale to bez sensu bo i tak bedzie predzej czy pozniej myslec o innym, takim ktory ja kreci np fizycznie

Gość gość
To bez sensu w takim razie. Czyli jak kiedyś kobieta się do mnie sama z siebie odezwie, to mam ją potraktować jak kalkulującą wyrachowaną sukę, która chce moich pieniędzy i której na pewno się nie podobam?

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
mylisz pojęcia. piszesz o prostytutkach a one nie podrywają, je się wynajmuje/kupuje więc ogarnij się człowieku.

Gość gość
O czym ty mówisz? Ja pisze o kobietach, dla których majętność faceta może dodać mu fizycznej atrakcyjności, ale jak się okazuje, to mit, wymysł i kłamstwo. Oznacza to, że nie ma co się łudzić na związek, bo nawet gdyby jakieś kobiety mnie podrywały w przyszłości, to będą to osoby, którym będzie zależeć wyłącznie na moich pieniądzach. Ja nie lubię fałszu i obłudy, prostytutki nie udają, że się im podobam, nie udają, że chodzi im o coś więcej... Smutne to wszystko, ale trudno, trzeba zaakceptować życie jakim jest i iść do przodu.

Gość gość
W wieku 28 lat jesteś aż taki naiwny? Gdzieś ty się, chłopie, uchował? Już litościwie pominę, że cała opowieść śmierdzi kłamstwem na kilometr.

Gość gość
Powiem tak jestes w lepszej sytuacji od wiekszosci facetow ! Posiadasz mieszkanie , dobra prace i pieniadze z tego , masz dwa wozy , zapewne ciekawe i atrakcyjne zycie ! Jedynym twoim problemem jest wyglad i nie ozukujmy sie kobiety na to zwracaja uwage ! Kobiety to hipokrytki nigdy ci tego nie powiedza dlaczego nie ze bedzie im wstyd tylko dlatego by zagluszyc swoje sumienie ! Dla nich brzydki facet nie nadaje sie na faceta i ojca ich dzieci beda sie wstydzic w towarzystwie rodziny czy kolezanek a one maja przekonanie ze to facet ma sie martwic a nie one ! Glowa do gory badz soba zajmij sie pasjami znajdz zajecie poza praca nie bedziesz tyle myslal nad kobietami a kto wie moze niedlugo sama sie jakas znajdzie :)

Gość gość
musisz być cham, prostak, wulgarny i agresywny to pociąga kobiety.

Gość gość
no i ty się dziwisz, że żadna Cię nie chce, jak masz podejście "Kobieta wybiera"? to faktycznie tylko blachary i puszczalskie mogłyby na Ciebie lecieć, ale te lecą tylko na wygląd, chyba że byś nosił złotą kartę kredytową wystającą ze spodni i jeździł porszakiem. Ale nie polecam bo cię ktoś zleje i okradnie na mieście. Jak chcesz porządnej, ładnej, zadbanej a przede wszystkim INTELIGENTNEJ I PORZĄDNEJ kobiety, to kasą jej nie zdobędziesz, na pewno to atut ale do tego musisz pokazać że masz osobowość, jesteś ludzki, przyjemny, sympatyczny, inteligentny, ZARADNY, i przede wszystkim do cholery, że nie jesteś ciotą która z założonymi rączkami od 10 lat czeka aż ją poderwą...

Myśle, że nie chciałbyś się spotykać z dziewczyną, która byłaby z Tobą tylko dla kasy.

Gość gość
Ziewałam już w trakcie czytania Twoich postów! Prawdopodobnie jesteś nudny jak flaki z olejem, bez poczucia humoru i krzty spontaniczności.

"27.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ziewałam już w trakcie czytania Twoich postów! Prawdopodobnie jesteś nudny jak flaki z olejem, bez poczucia humoru i krzty spontaniczności." Żeby wywołać u kogoś odruch ziewania o 8:23, to dopiero trzeba być zawodnikie, ;)

Gość panna_s
Czytajac Twoje posty mam wrazenie, ze chcesz tylko poruch*c :) idz na impreze, tam jest duzo tego badziewia, napewno cos znajdziesz ale nie z PODEJSCIEM "KOBIETA WYBIERA". Dziwne ze hajs zdobyles a kobiety nie umiesz.

Gość karola15432
bo normalne kobiety nie lecę na kasę tylko takie pustaki jak byś zaimponował czyś inny a nie grubością swojego portfela to moze by było inaczej

Gość gość
Dokładnie, normalne kobiety nie lecą na kasę a na wygląd, pustaki lecą na kasę.

Gość gość
Æðelgast "27.08.13 Żeby wywołać u kogoś odruch ziewania o 8:23, to dopiero trzeba być zawodnikie, oczko.gif Mój drogi! O 8.23 to ja już jestem 2h w pracy, dla mnie to prawie południe!