Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forestermm

Chcę wiedzieć czy gotów jesteś wyjść na głupca dla miłości dla marzeń

Polecane posty

Gość gość
moze warto pojeżdzić na tym rowerze dalej ..:classic_cool: pozdr

Gość forestermm
mam dalej czekać.. masz rację dziwne to szczególnie jak spotykasz się z kimś, i kiedy przychodzi do tego, że ta osoba, chce cie pocałować, uciekasz i nie wiesz dlaczego, serce Ci bije, a Ty tego nie kontrolujesz, dziwisz się samemu sobie a potem stwierdzasz, że jesteś tchórzem, bo to doświadczenie, które miało miejsce utwierdza cię w tym- daje niezbity dowód choć nie podejrzewałeś sie o to rozczarowałeś sie samym sobą i od tej pory myślisz, że jesteś słaby potem drugi raz...

Gość jam ci Janie lica
chcesz powiedzieć, ze nie umiesz się zdobyc na pocałunek z dziewczyna która wykazuje otwarcie uczucie?

Gość gość
he ale pozycje seksualen opanowałeś, to juz coś wniesiesz :classic_cool:

Gość forestermm
z pierwszym poważnym uczuciem tak było, tylko, że ona była w związku na odległość ze starszym ode mnie, coś się między nami urodziło, a ja wtedy pomyślałem, że mu nid dorównam A ona potem w złości napisała mi własnie te słowa, które sam sobie powiedziałem w głowie, i już sie nie odzywałem potem

Gość gość
ile można uciekać, już mi nogi odmawiaja posłuszeństwa a Tobie?i nie będzie żadnej ucieczki, czekam na Ciebie :D

Gość gość
wiek nie gwarantuje doświadczenia seksualnego to raz a dwa, skoro napisala ci to po tym jak się wycofales, znaczy cos czuje :)

Gość gość
a co takiego napisała ..że co że

Gość gość
to jak mam na Ciebie czekać :) ?

Gość forestermm
A z drugim było tek, że Ona zaczęła mieć wątpliwości, ja pomyślałem, ze pewnie są one wyikiem moich błędów, i wtedy pomyślałęm, że lepiej będę jak sobie zniknę oczywiście wygarnęła mi to, że nic wtedy nie powiedziałem, 3 lata była sama i później z kimś się związała, pierwsza też z kimś jest, oczywiście z tamtym starszym ode mnie i tak się rozstała teraz jest z 20 lat starszym od siebie Po prostu moje marzenia by być kochanym i pozwolic komuś na to, często przegrywały z jakimś wgranym we mnie wirusem, że nikt przy m nie noe zostanie, gdy dowie się jaki jestem A ja jestem tylko kimś, kto chce być kochany, tak zwyczajnie, kimś, kto ma swoje słabości, choć nie wie o wszyskich, bo hce za bardzo być idealny i to jest chyba przeszkodą

Gość forestermm
gość.. a masz cierpliwość? Chyba za bardzo chcę sobie to wszystko tłumaczyć Ale prawda jest taka, ,że nie mam pojęcia jakie są motywy moich odpałów i intelektualna kontrola, tłumaczenie miały mi w tym pomóc Ale to jest coś większego, więc wszelkie intelektualne tłumaczenie siebie jest bezcelowe- bo się mija z intuicją, z powiedzeniem sobie : ok stało się, akceotuję to na co i tak nie mam wpływu i ze słuchaniem tego co czuję

Gość bedzie okiej
ee idz sie położ do twojej zuzi :D

Gość jakistamgosc
kurczę, jestem w takiej sytuacji, że nie mam teraz przy sobie żadnej zuzi i to właśnie jest cała zagadka, bo chcę mieć

Gość forestermm
jam ci Janie lica dzięki tobie i wszytskim za wywołanie sporej ilości konstruktywnych wypowiedzi na tym forum

Gość mirovsky
ucz się odwagi, łap sie na tym, kiedy dostajesz pietra i przetrzymaj. działaj

Gość gość
..szok, zupelnie jakbym czytala o sobie