Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie cenię  kobietę

Czy jest tu ktoś kto zna lub poznał kiedyś Agnieszkę Chylińską prywatnie

Polecane posty

Na żywo widziałam ją tylko raz, podczas koncertu (jeszcze wtedy ukochanego O.N.A), ale ceniłam ją zawsze. Wtedy za to jak śpiewa, jakie teksty pisze, dziś za dojrzałość i niebywałą inteligencję. w wywiadach nie ukrywa, że nadużywała alkoholu, zdarzał się jej przygodny seks. To, że zmieniła tryb życia, postawiła na męza i rodzinę, jest szczęśliwa, co często podkreśla wiem, ale czy ona np. nie tyka teraz wcale alkoholu czy po prostu sporadycznie? Jaka ona jest prywatnie? Zawsze ją lubiłam, ale ostatnio podziwiam. Zna ją ktoś? Ktokolwiek ;)

Gość gość
Tak zwykle babsko jakich wiele na ulicy w dodatku brzydkie

A coś więcej o niej? Czemu zwykłe babsko? A czy brzydka to rzecz gustu, dla mnie brzydka nie jest

Gość gość
uprawiałem z nią przygodny seks. Dobrze się ruuchała :classic_cool:

Gość gość
Lubiłam ją za spontaniczność, za odwagę, za bezczelnośc, ale przykro mi że będzie teraz frondowym moherem, może jeszcze do inkwizycji się przyłączy i będzie napierdalała ludzi jak tamtejsze babska. Co ten czas robi z sympatycznych lasek.

słuchajcie bajkopisarze, nie o to chodzi by ktokolwiek mi odpisał, tylko by odpisała mi osoba, która ją naprawdę spotkała, poznała i cokolwiek może na jej temat powiedzieć co do tego, że ją r*****eś, to choć zdarzał się jej przygodny seks, nie sądzę, że aż z tak prymitywną osobą, która nie miałaby za grosz taktu i nie zamknęła japy! ale zakładając, że mówisz, a właściwie piszesz prawdę, to co z ciebie za mężczyzna skoro wywlekasz sprawy intymne na jakimś babskim forum? :O

Gość Katjjee85
Ja znam fajne ma dzieci. Jestem dobrą matką , aczkolwiek wolałam ją kiedy była przed metamorfozą. Aga o tym wie sama jej powiedziałam. Fajna jest.

Gość gość
sama to pierwsza wywlekłas w tym temacie - to raz. Dwa - Chylińska się do tego przyznaje. Więc o co ci chodzi?

Gość gość
ale to jest forum i każdy może się wpisac do kązdego wątku, więc nie rządź się jak szara gęś. Ja jej nie spotkałam ale wyrażam swoją opinię a jak ci sie nie podoba to nie czytaj.

Katjjee85> dobrze się znacie? :) jaka jest? napisałaś, ze fajna, ale jakbyś mogła powiedziec cos jeszcze.Jaka jest? W wywiadach często podkreśla, że piła, dużo, ale czy jest alkoholiczką? Pije czasami? wiem, że to dziwne pytania, ale czytałam z nią ostatni wywiad w Pani i dziennikarka, jakoś nie pociągnęła tego tematu. To, że jest utalentowana jest bezapelacyjne ;) Chciałabym mieć jej talent

ps. ja też wolałam jej poprzedni wizerunek wizualny, aczkolwiek mówiąc o zachowaniu dopiero teraz dostrzegam w niej dojrzałą kobietę, to,że w ogóle zdecydowała się na tyle dzieci to dla mnie szok ;)

Gość gość
Uwaga! Agnieszka Chylińska jest na kafe i sama się liże po duupie w tym temacie :classic_cool:

Gość gość
Zdaje się że po ostatnich deklaracjach, zawłaszczyła ją fronda.pl, a tam trzeba dokonać publicznej samokrytyki oraz nawrócić się na frondziarski faryzeizm, Chylińska własnie jest na dobrej drodze.

Gość gość
Babie trochę odbiło na starość ;) Zrobiła się z niej typowa kura domowa w różowych papuciach i z oczojebną platyną na łbie ;) Jej nowa reklama telewizyjna powala ;) A to, że powoli się nawraca na chrześcijaństwo przelało czarę goryczy. Nie sądziłam, że można się aż tak zmienić jak ona,to chyba z powodu tych jej bachorków ;) ale gdzieś tam w środku nadal jest tą dawną Agą z ciętym językiem i fajnym poczuciem humoru. I za to ją cenię.

Gość gość
a niech sie nawraca na zdrowie, ale niech uważa na fanatyków, szkoda gdyby z takiej wesołej aparatki zamieniła się w jedną z nich.

Gość gość
ten watek też może pisać terlikower albo jakiś inny sekciarz, na kafe przyłażą tacy agresywni fanatycy.

Gość gość
Chociaż oczywiście pierwszą podejrzaną o autorstwo jest sama Chylińska :)

Gość gość
Nie łam sie Aga, fajna baba z ciebie, lubimy cię! :D

Gość gość
no masz :( i uciekła.

Gość gość
Nie widzę w niej grama talentu, drze morde jak stary alkoholik, brzydka, i wygląda na egoistke

hehhe, to nie byłaby kafeteria, gdyby nie oskarżano mnie o bycie Chylińską :) "Babie trochę odbiło na starość oczko.gif Zrobiła się z niej typowa kura domowa w różowych papuciach i z oczoj**ną platyną na łbie oczko.gif Jej nowa reklama telewizyjna powala oczko.gif A to, że powoli się nawraca na chrześcijaństwo przelało czarę goryczy. Nie sądziłam, że można się aż tak zmienić jak ona,to chyba z powodu tych jej bachorków oczko.gif ale gdzieś tam w środku nadal jest tą dawną Agą z ciętym językiem i fajnym poczuciem humoru. I za to ją cenię." duzo w tym prawdy, zmiana diametralna, ale to coś pozostało

Gość gość
dobra, dobra. Agnieszka, nie udawaj, wiemy że to ty :)

Gość gość
ja pamiętam jej tekst co kiedyś powiedziała wiele lat temu, że 20letnia dziewica to dla niej jakaś patologia... Jak dla mnie baba jest wyjątkowo odrażająca, to że ona sie pieprzyla mając 15 lat to nie znaczy, że każda ma tak robić.

Gość gość
podnoszę