Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na bylego on ma nowa dziewczyne napisalam mu dzis

Polecane posty

Gość gość
mój facet , ciagle pyta czy może to tamto , a jak chce czasem spontanu takiego ostrego "pieprzenia na pralce"

Gość Niuńka00000
Ciekawe czy Ty jak byś wstawał codziennie o 4 rano przychodził na mieszkanie o 19 i siedział do późna na kompie czy nie był byś analfabetą... nie pasuje coś to nie czytaj nie komentuj.... Ja mam o 5 lat mniej ale nie duża różnica wiem co czujesz miałam tak samo i nie żałuje ;) Chociaż ja spotkałam się z nim 2 razy w tygodniu dopiero na 3 spotkaniu był sex ;) Ty chyba do 3 czy nawet 2 spotkania nie wytrzymasz ;D

Gość gość
jem kupy prosto z d**y

Gość gość
Anony Nie raz probowalam, on nie ma tego czegos , nie jest spontaniczny,czuje skrepowanie przy nim, gdy mowie do niego pokantne slowka, przelec mnie , zerznij tu i teraz on patrzy na mnie jak na jakiegoś dziwalaga

Gość gość
możesz to ty sobie rzadzic swoja d**a a nie na forum.

Gość gość
A ta sie tlumaczy z anafalbetyzmu Buahahahaha :)

Gość gość
Niunka Ja nie wytrzymam,to jest taka chemia ze jak mnie tylko dotknie to ja już jestem mokra, tak na mnie ten człowiek działa. Szkoda ze zakonczyl się ten zwizek, probowalismy ratować wiele razy, ale nie daliśmy rady, za dużo klotni itd.,nieporozumien

Gość gość
same spermochlipy

Gość gość
nie pasuje ci to nie czytaj! co za tlok tu przylazl

Gość Anony
Nie chce obrażać Twojego faceta, ale może jest z nim coś nie tak? Bo każdy normalny facet, kiedy słyszy takie słowa od kobiety, to rusza do boju ;) Przynajmniej mi się tak wydaje..

Gość gość
gimbusy do spania a nie o d marynie

Gość gość
oo i matki polki przylazły , przylazy umoralniac

Gość gość
skad wiesz ze tylko 1 gosc pisze?

Gość gość
Anony no widzisz, on jest spokojny opanowany , taki typ bardzo poważnego faceta ,przedsiębiorcy ...brakuje mi takiego faceta "na luzie"takiego przy którym będę się czula normalnie w lozku a nie jakiś dziwoląg On ma swoje zasady, to pasuje to nie, co inni pomysla i td,,,,,,

Gość gość
co fo ~tlok~?to po chinsku?hyhyhh

Gość gość
a co to jest 'tlok'? Widze kolezanki dobraly sie takze intelektualnie

Gość gość
wiesz nie wchodzę w szczegoly ile gości tu pisze wypalujac bledy i umoralnia , wcale mnie to nie interesuje

Gość gość
to po co odpisujesz?

Gość Niuńka00000
hm chętnie bym z tobą po pisała ale jutro się odezwę i jeszcze wypowiem. Fajnie mi się z tobą pisze bo mamy taką samą sytuacje. i rozumiem cię doskonale ;) Jeśli tylko czas i okoliczności Ci pozwalają aby się jutro z nim spotkać to idź..... uwierz ze nie będziesz żałować.;) Tylko ustalcie że zostaje to miedzy wami ja ufam ex i wiem że jak powie że tylko My to tak jest ;)A może akurat wrócicie do siebie zmieni się jak zobaczy cię, i wszystko powróci kto wie ;) Ja totalnie przy ex zapominam o całym świecie ;) Jest mi boosko i co godzinę powtarzamy że musimy jechać do domów a trwa to nie raz z 10 godzin ;) A też tak jak ty rozstaliśmy się przez kłótnie były codziennie. Może my nie powinniśmy z nimi mieszkać dzień na dzień tylko się spotykać na sex i raz na jakiś czas bo wtedy jest wspaniale zero kłótni i wgl ;) Dobranoc do jutra ;)

Gość gość
widac po poziomie pisania ze to gimnajum

Gość gość
tak po chińsku, co chcesz jeszcze wiedzieć? bo szkoda mi czasu

Gość gość
co to wypalujac?jakis owad?polska jezyk trudna jezyk

Gość Anony
Każdy facet powinien mieć ten instynkt... Nawet jeśli nie chce ostrego seksu, to mógłby raz na jakiś czas się przemóc i sprawić tą przyjemność partnerce, jeśli mu zależy na udanym życiu erotycznym. Może akurat taki rodzaj zabawy by mu się spodobał ?

Gość gość
'widac po poziomie pisania ze to gimnajum' no bo jeszcze wakacje sa to korzystaja do ostatniego dnia.

Gość gość
popisala pisze sie razem

Gość Niuńka00000
nie można tu go zablokować bo mnie wkur**ia ten "gość." piszesz chyba po to żeby wkurzyć.....wypad.!!!!!!!!

Gość gość
Niunka nie chce powrotu, wiem jak będzie, nie raz probowalismy , ale sexxxxxxxx , nieziemski) Jutro się z nim spotkam,napisze mu pikantny sms, wiem jakie lubi i oc go kreci najbardziej, ubiore się tak jak lubi Zajrzyj tu jutro napisze Ci jak było)

Gość gość
posikalam sie ze strachu

Gość gość
a nich pisze , nie zwracaj na niego uwagi bo to go tylko motywuje,po to tu przylazł, jakas menda

Gość Niuńka00000
Super trzymam kciuki ;) Odżyjesz ;) wiem to po sobie ;) Jeśli nie chcesz powrotu to tak jak ja, ale sex jest booski z ex i teraz nie kłócę się wgl. z facetem ;) Jest z***biście ;) dobranoc ;) Będe jutro ;P