Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na bylego on ma nowa dziewczyne napisalam mu dzis

Polecane posty

Gość gość
nie moge zrozumiec poco z nim jestescie jak wam zle zamiast zerwac-as easy as it is

Gość gość
To fajnie, zapraszam. jutro ci napisze) 0

Gość gość
po 1 nie go tylko ja a po 2 full kultura

Gość gość
co to jest za skrot "wgl.'?

Gość gość
woda góry las taka strona :) serio wgl.pl

Gość gość
wgl-w glowie len

Gość gość
buahahahaha dobre :D

Gość gość
wreszcie zasnely

Gość gość
dzieki,froche humoru zawsze sie zda:)

Gość gość
Ale to i tak nie ma sensu bo zobacz teraz nie kłócę się wgl. z facetem x teraz nie kłócę się w glowie len z facetem x teraz nie kłócę się woda gory las z facetem

Gość gość
wesolo na kafe dzis

Gość Anony
Spróbujcie znaleźć jakiś kompromis, może na to się zgodzi... Jak Cię kocha, to powinno mu zależeć na Twoim szczęściu. Nie rozumiem takich mężczyzn. ;/

Gość gość
Analfabetka sie wkurzyla. A wstydz sie teraz za siebie

Gość gość
wiem,zbliza sie jesien wiec troche zartu sie przyda,niekoniecznie musi byc skladnie,rozmowa na luzie

Gość gość
Nie zwracaj uwagi , oni po to tu sa,niech pisza, to dzieciaki,zakazane dla nich tematy o sexie zawsze dzieci przyciagaja)

Gość gość
no ale mi powiedzcie czemu nie rozejdziecie sie ze swoimi mezczyznami skoro sa tacy do d?wroccie do bylych ,w koncu znacie sie juz dobrze a jak lozko jest najwazniejsze dla was to dacie rade utrzymac nie krzywdzac nikogo i kwita:)

mam się wstydzić?? Jak już coś to wstydzę się za Ciebie że trafiłeś na takie forum.Widać że Cię przerosło. Masz chociaż z 15 lat??

Gość gość
Anony Naprawde probowalam, on wie czego ja oczekuje, a jednak nie potrafi się przelamac, dla niego wszystko to takie dziwne, czasem mam wrazenie ze dla niego taki sex pikantne slowka podczas sexu to odpychające//// z bylym to były spontaniczne spotkania , nawet piesilismy się podczas jazdy autem,czesto szukal gdzies do ustronnego miejsca na sex, brakuje mi tego bardzo

Gość gość
'teraz nie kłócę się Wypad Gówniarzu Leniwy z facetem' tez nie pasuje. Mysle ze ty jestes glupsza niz ustawa przewiduje.

Gość Anony
Jeśli nie uda Ci się go przekonać i masz być z tego powodu nieszczęśliwa to wasz związek traci sens, i lepiej zakończyć ten związek wcześniej i mniej cierpieć z tego powodu, niż później i przeżywać to bardziej.. Decyzja należy do Ciebie.

Gość gość
nie wiem czemu piszesz do faceta skoro pisze do was kobieta ale cóż..mam 43 jesli to tak ważne no i sprawdzam..tak jak najbardziej jestem kobietą:)

Gość gość
gdyby to było takie proste....powrot oczywiście w naszym przypaku bylby fajnym pomysłem ale na chwile, niestety

Gość gość
analfabetko sadzac po twoich bledach to my nie dajemy ci wiecej jak 8 lat

Gość gość
nawet piesilismy się podczas jazdy autem-a potem sie dziwic ze ludzie gina na drogach ,heh

Gość gość
Anony ja chyba zakoncze ten związek, ale hmmm nie wiem jak , on wie ze w sexie mamy inne oczekiwania ale w zyciu codziennym jest nam dobrze, mamy wspólne tematy, zainteresowania,potrafimy przegadać przy lampce wina cala noc,,a sex..........porazka

Hm bo dobrze mi tak jak jest ;) Po prostu mój ex walczy w MMA nie odpowiada Mi to. O to były wieczne kłótnie. Teraz mam w porządku faceta mogę się z nim pokazać w restauracji w kościele jest przystojny wkłada garnitur tylko w łóżku nie idzie mu najlepiej a ex cały czas w dresie, nie ma mowy o kościele czy wypadach na wesele urodziny kino czy coś takiego . Nam było z***biście ale tylko w łóżku wiedział czego chce i mogliśmy kochać się cały dzień. Chodziliśmy nago po mieszkaniu zero wstydu i było świetnie. A teraz jest mi dobrze w łóżku z ex a z facetem żyć na co dzień. Z ex spotykam się tylko raz n a3 tygodnie.

Gość gość
'piesilismy'? Nie wiem czy to blad czy po prostu jakas nowa forma seksu zostala wynaleziona.

Gość gość
mimo to sadze ze rozmowa z bylymi by wam wyjasnila sporo,jesli im tez zalezy na tym czyli na sexie to po co sie meczyc z terazniejszymi skoro przy wysiku z obu stron moze sie udac byc moze