Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na bylego on ma nowa dziewczyne napisalam mu dzis

Polecane posty

Gość gość
hahaha honorowa d****a a to dobre.

Gość gość
Tez spotykam sie z bylym na seks :) Byl najlepszy

Gość gość
czesc Niuńka00000, Anony Spotkalam się z bylym , było idealnie ,sex cudowny,tak jak dawniej, nic się nie zmienilo, robiłam to na co milam ochote,dawno się tak nie czułam, sex z nim to jest wlasnie to czego pragne

Gość gość
były chce do mnie wrocic, ja mam metlik w glowie,nowego partnera, on kobiete ,ciagle pisze do mnie,dzwonil ale nie mogłam rozmawiać,mysle o nim

Gość Anony
Hej. Jak masz tylko ochotę popisać to napisz tutaj, ja tu będę zaglądał ;)

Gość kamela mmm
Czasami tak jest,ze sex z byłym partnerem nie powtórzy sie w innym związku.Ja mialam chlopaka z którym sex był świetny,rozmawialismy na kazdy,najbardziej intymny temat.Niestety nasze drogi sie rozeszły,ja wyszłam zamąż-ale kochając sie z mężem wyobrazam sobie a właściwie przypominam sobie sex z nim...

Gość gość
Anony witaj) milo mi) Jak widze nie ja tylko jestem w takiej sytulacji. nie wiem co mam zrobić,z bylym mam teraz ciagly konakt ,dziś rozmawialm z nim przez tel chyba 5 razy.Mam straszny metlik w glowie,on chce odejść od dziewczyny , ja niczego nie obiecuje. Z obecnym partnerem jest mi dobrze,oprocz sexu

Gość gość
kamela mmm Wiec wiesz jakie to uczucie,kiedys myslalam ze sex w związku nie jest taki wazny, a jednak jest wazny, to chyba podstawa związku Ale z drugiej strony mój obecny partner jest dobry dla mnie a sex fatalny,i tez tak zle

Gość gość
ex mi mowil iż z obecna dziewczyna nie jest tak jak ze mna,nie ma nawet ochoty z nia na sex

Gość kamela mmm
moja rada-spotykaj sie z byłym ale potajemnie,bez burzenia dotychczasowych związków,bo zakazany owoc najlepiej smakuje :-)

Gość gość
jakim trzeba być pustakiem aby dać taką radę?

Gość gość
A gdzie się podziała analfabetka Niuńka00000 ze swoimi wywodami?

Gość gość
wszystkich zainteresowanych poprawa swojego zycia erotycznego zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
kamela mmm na chwile obecna chyba tak zrobie,,mam melik w glowie ogromny

Gość gość
jutro się spotykam znow z bylym,moj facet nic nie podejrzewa,ale czuje się okropnie,oklamuje go , i wymyślam coraz to nowe bzdury gdy pyta mnie czemu znow jutro później wroce,nie wiem jak długo tak wytrzymam

Gość gość
Njgorsze jest to ze mój były jest mi bliższy niż obecny partner, czuje się przy nim tak naturalnie

Gość gość
Ta dziewczyna jest tez niczego nie swiadoma ze on się ze mna spotyka, jest bardzo zazdrosna,kiedys nawet pytala czy on ma ze mna konakt

Gość Anony
Witam panie ponownie :) Czytalem co pisałaś. Moim zdaniem powinnaś pomyśleć co będzie dalej, bo tak na dłuższą mete się nie da.. Narazie spotkaj się z nim, jeśli tak Ci zależy na seksie , ale nie za często. Wiadomo, zakazany owoc smakuje najlepiej ;)

Gość gość
Witam ponownie Anony milo ze napisales Spotykam się z bylym nie wiem co będzie dalej, ale nie potrafie z niego zrezygnować, ani tez odejść od obecnego

Gość gość
sex z nim jest nieziemski,nic się nie zmienilo,jest super kochankiem,czuje się spelniona, nie wiem co będzie dalej, On chce odejść od swojej dziewczyny , unika z nia sexu ,spotkan

Gość ona anka
znam ten temat, moj obecny jest baaardzo przecietny w lozku, aby nie powiedziec slaby (krotkie dystanse, no i sredniwo obdarzony). moj ex to kompletnie inna maszyna - murzynskie geny w bialym czlowieku jesli wiecie co mi chodzi... pare razy z nim sie spotkalam, jak sie chcialam wyzyc konkretnie, tak wiec rozumiem cie dziewczyno. baw sie dobrze... a twoj obecny jest jakos malo obdarzony czy po prostu slaby?

Gość gość
obecny ..slaby, spotykam się z bylym,nie zrezygnuje z tego sexu, zycie jest tylko jedno

Gość tango3
POZDRAWIAM gościa-poliglotkę 43.... Świetnie się czyta...!!!! Szkoda,że Cię nikt nie rozumie...:-( Niebanalne wpisy...super !

Gość mitril
Myslalam ze jestem jakas dziwna ze tesknie za bylym .Zycie cozienne nam sie nie ukladalo ,ale SEX super rozne pozycje ,rozne miejsca ,zabawki .Teraz jestem w zwiazku jest sex ale to juz nie to samo .Dretwo bez dreszczy rozkoszy.Buuuu