Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaa_24

ciąża a może zbliżają się te dni

Polecane posty

Gość majkaa_24

Dziewczyny! Ostatnie miesiączki miałam 18.06 i 25.07 teraz cisza... Od ponad tygodnia towarzyszy mi wzmożony apetyt, czuję się zmęczona, zmienne humorki są stałymi gośćmi każdego dnia, a piersi stały się większe. Od kilku dni towarzyszą mi mdłości, czuję niechęć do wielu ulubionych potraw, zapachy stały się bardziej intensywne i ODRZUCA mnie od papierosów, które czasami popalałam. Od dwóch dni czuję jakby łapało mnie przeziębienie. Dziewczyny czy to może być ciąża a może zbliżają się "te dni"?

Gość aleczek
zrob testy ciazowe najlepiej 2 dla pewnosci bo objawy masz ciazowe.. najlepiej naczczo z samego rana , wtedy bedzie najwieksze prawdopodobienstwo wyniku czy jestes w ciazy czy nie

Gość gość
a co ma bycie na czczo do testu ciążowego? ma być zrobiony z pierwszego moczy, a czy to będzie na czczo, czy nie nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Test wcale nie musi byc robiony z moczu porannego - co za bzdura...ale dobrze by bylo zeby mocz byl trzymany 4 godz.

Gość gość
największe stężenie hormoonu hcg występuje po min.6-7 godzinach snu, bez jedzenia i picia, dlatego właśnie zaleca się robienie testów ciążowych z pierwszego moczu

Gość majkaa_24
Według kalendarzyka okres powinien być między 26-31.08 (ostatnia miesiączka była nieregularna) dlatego też zastanawiam się czy test by już coś wykrył czy poczekać jeszcze kilka dni ?

Gość gość
a kopulowałaś bez zabezpieczenia? przyjmowałaś nasienie w pochwie?

Gość majkaa_24
ostatnio kochałam się 20 lipca, skończył w prezerwatywie.

Gość gość1000
ktoś bardzo lubi ingerować z cudze wypowiedzi