Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laila_123

Czy ktos ma alergie

Polecane posty

Gość gość
Tak, da się. Wyrzucić z organizmu wszystko co truje. Pasożyty, złogi na wątrobie i nerkach, metale ciężkie, nadmiar hormonów itd. Jak czegoś jest w organizmie za dużo to wtedy organizm reaguje alergią.

Gość gość
Ok ale jak to zrobić gdy ktoś ma alergie na prawie wszystko?

Gość gość
Pani Irena Wartołowska już nie żyje...to dla tych co myślą iż to reklama. to co jest opisane w artykule to podstawa wiedzy przy diagnozowaniu min astmy, alergii itp. od roku bujam sie z 3,5 letnim dzieckiem po lekarzach prosząc aby wyleczyli nieustanny katar-co za tym idzie dalej pozostałe infekcje górnych dr. oddechowych. wszyscy wmawiają że ma alergie-w testach nic nie wyszło. przerośnięty migdałek, sińce pod oczami, budzi się z płaczem, co jakiś czas bóle brzucha i wymioty w nocy, katar od roku. tydzień temu zleciłam badania na obecność pasożytów.. dziecko ma napewno gliste, co więcej narazie nie wiadomo. min. dzięki temu artykułowi w koncu wiem co jest dziecku...zaden lekarz nawet nie pomyślał aby odrobaczyc dziecko-(chodzace do przedszkola)- mówia że wyrośnie z tego a migdałek trzeba wyciąć... nieuki zapatrzone w określona dziedzinę zapomnieli o poważym problemie jakim jest leczenie chorób pasożytniczych.. brak słów

Gość gość
Zgadzam się z tym co skopiowała nam autorka tematu. U mnie było tak, że dostałam alergii na "wszystko" po 1,5 miesiąca brania suplementu kwasu alfa liponowego, który reklamuje się jako cudowny specyfik m.innymi na oczyszczanie z metali ciężkich. Dostałam alergii w kwietniu-maju 2013 na wszystko praktycznie.

Gość gość
Od kiedy stosuję żywienie naturalne wg zasad dr Kempisty, która przede wszystkim uszczelnia komórki (nieszczelne komórki są powodem alergii) to również domowe kefiry na jej bakteriach stopniowo naturalnie wyrzucają wszelkie pasożyty i grzyby z organizmu. Efekt jest taki, że przed tym żywieniem nie mogłam zjeść kąseczka jabłka czy pomarańczy teraz mogę zjeść trzy jabłka czy trzy pomarańcze na raz :) Miałam silną alergię z dusznościami na sam zapach gotującego się kalafiora czy brokuła. Teraz mogę ze smakiem zjeść gotowany kalafior czy brokuł na obiad. Nie jestem jeszcze w 100% zdrowa tak jak byłam przed chorobą ale od listopada z miesiąca na miesiąc widzę poprawę i powoli mozolnie wracam do normalności.

Gość gość
Powyższe posty są moje:) Mój mail: oli_niebieska@gazeta.pl