Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany w nieosiągalnej kobiecie

Polecane posty

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
Chociaż.......mam jedno takie ukryte upodobanie.Gdy jeszcze pociągami.....szczególnie tymi mało zatłoczonymi to odczuwam ogromną potrzebę pójścia to kolejowego wc a gdy już jestem w środku tam zamknięty to rozbieram się do naga i patrząc przed lustrem na siebie....tańczę.Szybko wtedy dochodzę a w tym roku jadąc nocnym nad może to tak mnie wzieło,że mimo ścisku i tłoku tańczyłem tak w ustępie osiem razy. :classic_cool:

a gdzies ty podszywie w pkp widzial lustro :D

Wybaczcie mi te kardynalne....oczywiście miało być-"Gdy jeżdżę pociągami" "nad morze"......jestem troszkę rozkojarzony bo planuję kolejną większą podróż ekspresem właśnie.:classic_cool:

Gość gość
:D hahahahahahahahahahahahhahahahaaaahahaha ;)

Gość gość
A lusterka są w sraczu.Always.:classic_cool:

nie wierze w polsce na pewno by je ukradli gdyby byly :D

Gość gość
Do autora. Musisz wiedzieć jedno-lizanie butów ma znamiona fetyszyzmu.Bardziej podniecają cię buty jej czy ona? A tak w sumie to co to ma z miłością wspólnego?To sposób na odczucie satysfakcji seksualnej chyba że but nie jest tu istotn a fakt że to coś co należ do niej.Może poproś Ją o majtki.:classic_cool: Instynkt podpowiada mi że nie odmówi.:classic_cool:

Gość gość
Oczywiscie, że ona, jednak co do butków, to zdecydowanie fakt, że należą do niej. Innych kobiet już mnie nie interesuja. Tak samo jak wyjątkowo czuję jej perfumy itp. Trudno to zrozumieć, nie będąc w takiej sytuacji

Gość EdgarS
autorze jesteś całkowicie normalny nie przejmuj się tymi kościelnicami które się tu wypowiadają i wyzywają.Po prostu traktujesz tą kobiete jak boginie adorujesz ją w ten sposób podziwiasz.Ja mojej dziewczynie też liże buty zwłaszcza szpilki lub sandałki na obcasie i to liże również podeszwy butów w których chodzi.Po zabawie po prostu płucze usta płynem do jamy ustnej.Ona o tym wie bo robie to gdy ma je na nogach czasem zakładam też obroże i zabawiamy sie w Panią i niewolnika moja jest dominująca i lubi takie klimaty.Do tego lubie dochodzić pod jej szpilkami.Zwykły seks też uprawiamy zależy na co mamy ochote w danej chwili.Także sie nie przejmuj mnóstwo gości lubi małe stopy pończochy no i damskie buty. To popularny fetysz po prostu jesteś fetyszystą stóp.

Gość gość
ludzie są jak zwierzęta, są różne zboczenia i dewiacje aż sie rzygać chce, faceci to wstrętne świnie a baby też suki p******e i tyle.

Gość gość
Piękne, mega podniecające i poniżające jest samo to, że musisz zlizać brud z podeszew butów. Moment, gdy jesteś zdany na swoją Panią, na to po czym Ona chodziła, oraz dodatkową niespodziankę, że zawsze każdy but smakuje inaczej. By finalnie czuć satysfakcje, gdy Ona je zakłada a one całe się świecą.

Gość gość
jak chcesz mieć na jezyku syfa to liz dalej buty ,nie tknelabym takiej psiny ,jestem łobrzydliwa na bakteriofagi żaden płyn tego nie wypali chyba ze domestos ale to tkanke stracisz

Gość gość
slyszalam o takim czyms. a moze to kobieta co do was sprzatac przychodzi.. ?? tak mi jeden jedynak opowiadal..

Gość gość
Piękne, mega podniecające i poniżające jest samo to, że musisz zlizać brud z podeszew butów. Moment, gdy jesteś zdany na swoją Panią, na to po czym Ona chodziła, oraz dodatkową niespodziankę, że zawsze każdy but smakuje inaczej. By finalnie czuć satysfakcje, gdy Ona je zakłada a one całe się świecą.