Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partia Prawiczków

Co o nas wiadomo

Polecane posty

Gość Partia Prawiczków

? (((( Kiedy się rozprawiczymy ? )))) . . Looooser - Bezrobotny - 100% hetero . . . Athelgast - Najprawdopodobniej aseksualista . . . Ble Ble -Wykształcenie średnie-liceum Bezrobotny - pan typu bears . . . Offerma - Pan typu bears ma prace i własne mieszkanie Ponoć opuścił kafe :( . . . Google 94 - Biseksualista . . . prawiczandra92 -Wykształcenie średnie-liceum Bezrobotny - pan typu bears . . . Grzeslaw - Lubi się przebierać w damskie ciuszki . . . . . Grzeslaw - 155 cm . IMO - 162 cm . Ble Ble - 164 cm . Draxon - 167 cm . Kurdu_Bydzia - 169,5 cm . Offerma - 172 cm . Korjonos - 173 cm . Argen - 175 cm . Beliar - 177 cm . prawiczandra92 - 185 cm . Darker - 185 cm . Looooser - 185 cm . Kapselko - 187 cm . FHG - 191 cm . BSA, 193cm

Gość takiktosktowieee
lista projektów kafe :)

Gość Partia Prawiczków
Nie wszyscy to projekty !! Ja nim nie jestem !!!

Gość gość
Offerma 158 waga 46 kg

Gość Partia Prawiczków
"Offerma 158 waga 46 kg" Ale ponoć on jest bears i ma 172 cm

Gość gość
Ale skad wy to wszystko wiecie?

Gość Partia Prawiczków
Sami pisaliśmy tu o sobie :)

Gość gość
'Co o nas wiadomo" Że jesteście krypto gejami :D

Gość gość
Co z IMO ? Dawno go już tutaj nie widziałam

Mnie się dziewczyna z pracy, wczoraj spytała, "czy lubię chłopców". Odpowiedziałem, że nie, a ona wtedy się spytała, "czy lubię dziewczyny". Odpowiedziałem, że tak, a ona wtedy podniosła kciuk do góry i powiedziała, że to dobrze. Zadałem jej pytanie, czemu ona się mnie pyta o takie rzeczy. Ona na to, że sprawiam wrażenie, jakbym się oglądał za chłopakami... Dobrze, że ćwiczę pewność siebie, bo jeszcze jakiś czas temu bałbym się przyznać, że "lubię dziewczyny".

Gość gość
Mnie się dziewczyna z pracy, wczoraj spytała, "czy lubię chłopców". Odpowiedziałem, że nie, a ona wtedy się spytała, "czy lubię dziewczyny". Odpowiedziałem, że tak, a ona wtedy podniosła kciuk do góry i powiedziała, że to dobrze. Zadałem jej pytanie, czemu ona się mnie pyta o takie rzeczy. Ona na to, że sprawiam wrażenie, jakbym się oglądał za chłopakami... Dobrze, że ćwiczę pewność siebie, bo jeszcze jakiś czas temu bałbym się przyznać, że "lubię dziewczyny" _ Ciekawe co by było jakbyś powiedział że dziewczyn też nie lubisz ?

Gość gość
IMO jego już nie ma na forum

Gość gość
a jamyslalem, ze podniosla sukienke do gory... :-) a ona tylko palec

Wcześniej (parę tygodni) się mnie spytała, czy kiedykolwiek miałem jakąklwiek dziewczynę. Zbyłem ją słowami, że to nie jej sprawa . . .

Gość Partia Prawiczków
Wcześniej (parę tygodni) się mnie spytała, czy kiedykolwiek miałem jakąklwiek dziewczynę. Zbyłem ją słowami, że to nie jej sprawa . . . Dobrze zrobiłeś

Gość gość
syn fubu też chyba jest bi On uprawiał raz seks z kuzynką jak był młody:) tyle że penis nie wszedł do pochwy i nadal jest prawiczkiem :(

Zbyłem ją słowami, że to nie jej sprawa . . . Idiota. W takim przypadku się ściemnia.

Gość gość
a jamyslalem, ze podniosla sukienke do gory... usmiech.gif a ona tylko palec ? Transeksual ?

Ja mam taką filozofię życia, że unikam kłamstwa. W Księdze Objawienia pisze, że kłamców spotka zagłada . . . A poza tym Jezus powiedział: "Niech wasza mowa będzie tak - tak, nie - nie. Bo co jest ponadto, to od złego jest" W życiu kieruję się Ewangelią ( a przynajmniej kierowałem do tej pory) . . .

Gość gość
Ja oficjalnie nie jestem bezrobotny, nie jestem zarejestrowany na bezrobociu. Formalnie to jestem uczniem szkoły policealnej do której jednak nie chodzę i nie zamierzam chodzić. Za to uważam że fajnie byłoby iść w poniedziałek do liceum. Uszedłbym w tłumie jeszcze za maturzyste bo mam gęste włosy i młodzieńczą twarz. To ty masz wykształcenie średnie czy nie ?

Gość Zuzanna Amelia 27
Æðelgast - Ile masz wzrostu ?

"Uszedłbym w tłumie jeszcze za maturzyste bo mam gęste włosy i młodzieńczą twarz." Chcesz powiedzieć, że wyglądasz jak hobbit?

Gość gość
Æðelgast 185 wysoki jesteś :)

Jestem średni, nie wysoki. Ja jestem przyzwyczajony do innych kryteriów wzrostu.... Poza tym może nie w Polsce, ale u niektórych narodów germańskich, jak Duńczycy i Holendrzy to właśnie jest wzrost średni . . .

Gość gość
prawiczandra92 ale ty też marz 185 cm to nie jest mało :)