Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutenka24

czy to ciaza

Polecane posty

Gość malutenka24

witam , mam pytanie , bo nie wiem czymoge zaufac testa ciazowym,, zrobilam 2 testy i wyszlo mi ze jestem w ciazy bylam w szoku i nastepnego zrobilam kolejne 2 i rowniez pokazaly ze jetem w ciazy .. razem 4 testy wyszly pozytywnie.. moglam zajec bo niezabezpieczamy sie z partnerem.. ale czy testy sa skuteczne??? do lekarza ide nastepnym tygodniu, i niepewnosc mnie dobija..bo nie wiem na ile skuteczne wyniki pokazaly mi testy..czy moge zaufac testa??

Gość gość
stosujecie stosunek przerywany czy w ogole sie nie zabezpieczacie? uwazam ze 4 testy nie powinny sie mylic 🖐️

Gość malutenka24
czasem przerywany ,ale zrazylo si i to pare razy ze bylo do samego konca we mnie.. bez przerywania..

Gość malutenka24
i niezabezpieczamy sie w zaden sposob..od roku..

Gość gość
czy mozesz zaufać testa, to nie wiem, ale testOM skoro 4 wyszły pozytywnie -tak, dziewczyny nie róbcie z siebie idiotek, zadając takie pytania

Gość malutenka24
nie robie z siebie idiotki tylko pytam , bo ostatnim razem wyszly mi 3 pozytywne i w ciazy nie bylam,,, proste... roznie bywa ztymi testemi.. dlatego prosze i opinie.. a skoro ktos taki jak ty ma mnie obrazac to poprostu sie nie odzywaj skoro tego nie przezylas , ..

Gość gość
to idź na test z krwi -beta hcg. A jaka była przyczyna tamtych pozytywnych testów?

Gość gość
więc skoro ci testy wychodzą pozytywnie, a ciąży nie ma, to zbadaj markery nowotworowe