Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUŻWA SPECJALNIE KUPIŁAM MONITOR KINESKOPOWY PODŁĄCZYŁAM DO LAPTOPA

Polecane posty

Gość gość

a on mnie chyba dalej podgląda co mam zrobić, kupić komputer stacjonarny? w*********j z mojego domu, chcę mieć trochę prywatności u siebie!!!!

Gość gość
a możesz streścić albo podać namiar na właściwy post, bo zaraz ide spać :( Jak kupię stacjonarny zamiast lapka, to nie będzie mnie można zobaczyć? I jak on mnie widzi, przez klawiaturę???? Ekran zasłoniłam.

Gość alfred 789
Witam.Mamy podglądanie w skali makro i podglądanie w skali mikro.Podglądanie w układzie person to person jak i w układzie many to one i one to many.Podglądanie rządowe,operacyjno-inwigilacyjne,poglądanie z lubieżności,w celu bezprawnym jak i z braku zajęć lub z racji zaburzeń psychicznych lub zaburzeń osobowości. Każdy typ podglądanie może konsumować wszystki jego przyczyny i tak np podglądanie rządowe może być wynikiem lubieżności.Poprzez potrzebę podglądania i gromadzenia informacji o podglądanym i jej realizację wzmacnia się poczucie władzy a władza sama w sobie podnieca również seksualnie.Im bardziej owo podglądanie sięga w głąb intymności podglądanego tym większe jest w związku z tym podniecen ie i poczucie władzy nad nim.

Gość alfred 789
Musisz oprócz zasłoniętego monitora zasłonić też siebie.Najlepiej bądź czymś przykryta.Nie musisz generalnie zamieniać sprzętu z tego ktory stanowi laptop na taki stacjonarny.Starczy jeśli bedziesz zmieniać sprzęt w ogóle.

Gość gość
02:17 jaja? sam sie czyms przykryj.

Gość yagoodka lekko pogięta
Witam.Alfred ma racje ale jest lepsze rozwiązanie.Sa specjalne filtry na monitor.Tylko trzeba uwazac na jakies podroby.Z takim filtrem nie musisz zmieniać kompa.Starczy ze go zalozysz.On dziala jak weneckie lustro.Ten ch co cie podglada nie bedzie mogl cie widziec a ty bedziesz mogla wtedy przegladac net na spokojnie.

Gość gość
Coś bliższego o tych filtrach?

Gość alfred 789
yagoodka lekko pogięta x x xx Racja!Jest coś takiego.Fakt zapomniałem o tym. Jest też taki ekskluzywny filtr który powoduje że ten kto cię podgląda nie może cię zobaczyć a za to ty możesz go zobaczyć jakby "za karę".To doskonałe instrumentarium.

Gość gość
alfred 789 To o czym teraz napisałeś to filtr typu ZTO.

Gość gość
chyba ktos sie podszywa pod Alfreda :(

ZTo jest z***biście drogie i produkuje je tylko Matsuszita el. podobno....odbiorcami są firmy i podmioty publiczne.......ponoć taka zabawka kosztuje kilkadziesiąt tysięcy euro.

Gość gość
To było bardzo drogie jeszcze do ubiehłego roku.Teraz weszło kilku producentów i można już to kupić za jedną dziesiątą tego co napisałaś. Dla niezorientowanych.....zto to zaawansowana technika odwetu . Ten co was podglądał staje sie podgladanym.Kilka problemów za jednym zmachem moze to rozwiazac.Mozesz zobaczyc goscia i namierzyc go.Ekstra.

Gość gość
to dzięki, wyremontuję se stary stacjonał 😠 Możecie mi powiedzieć, JAK to jest możliwe??????? Ekran lapka zasłonięty. Kamerki zaklejone i pod zasłoną. Do lapka podłączony monitor philipsa. Pozostaje ta częśc lapka z klawiaturą i monitor zewnętrzny.

Eeeee tam.Zto to dla paskonatow.Ja tam wole zwykly filtr jak go zaloze to wiem ze nie moze mnie nikt zlookac przez monitor i mam spokoj. Zaznaczam-przez monitor bo jak pisal alfred kamerka to tak dla zmylki.

Gość gość
tego ZTO nie ma w googlu

Gość hipppodroom
to dzięki, wyremontuję se stary stacjonał zly.gif Możecie mi powiedzieć, JAK to jest możliwe??????? Ekran lapka zasłonięty. Kamerki zaklejone i pod zasłoną. Do lapka podłączony monitor philipsa. Pozostaje ta częśc lapka z klawiaturą i monitor zewnętrzny. c c c c Normalnie koleś jaki cię niby podgląda przez kompa BLEFUJE ze widzi cie przez komp.Wyjrzyj przez okno!Z pewnoscia filuje w jednym z setek okien osiedlowych blokow dookola twojego....filuje z lornetką......a ciebie nabiera ze kompa ci zhakował!Oglądaj trochę więcej kryminałów i sensacji kobieto a nie siedzisz tylko na damskich portalach.

Gość gość
no ja właśnie jestem niezorientowana ale zdeterminowana, gdzie tego szukać? Jak pójdę do sklepu komputerowego nie wyśmieją mnie?

Gość hipppodroom
tego ZTO nie ma w googlu 1.Zmniejsz w ustawieniach wielkość trzcionki jaką wpisujesz hasło do wyszukiwania do 10. 2.Wrzuć na translator....i przetłumacz na jakiś obcy język. 3.Wyszukaj.

Gość triallllcalll
no ja właśnie jestem niezorientowana ale zdeterminowana, gdzie tego szukać? Jak pójdę do sklepu komputerowego nie wyśmieją mnie? v v v W sklepie komputerowym nie mają o czymś takim pojęcia. Trzeba zamawiac w sieci.

Gość gość
przez okno może mnie zobaczyc najwyżej babulinka z naprzeciwka, bezczelny podglądaczu 😡

Gość triallllcalll
27.08.13 [zgłoś do usunięcia] hipppodroom Zgadzam się.On musi podpatrywać jakąś inną metodą.Cudów nie ma w tym wypadku.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość przez okno może mnie zobaczyc najwyżej babulinka z naprzeciwka, bezczelny podglądaczu Dobrze sie widze gość ustawił skoro wierzysz że to tylko babulinka.:classic_cool:

Gość gość
Ale dziwny temat....:O Autorko ale o co chodzi?Skąd wiesz że ktoś cię podgląda i kto to jest w ogóle?Twój były chłopak?

Gość gość
27.08.13 Wypad stąd.............szykuj książki i zeszyty do szkoły.:classic_cool: Tu się odbywa specjalistyczna dyskusja.:classic_cool:

Gość gość
Nie twierdze na 100% że to WIEM. Dużo na to wskazuje. Wydaje mi się to nieprawdopodobne, ale MAM JUŻ KOLEJNY DOWÓD. W dodatku na forum co jakis czas pojawiają się wątki na ten temat. Słabo się na tym znam, więc pytam. Po prostu trafia mnie na myśl, że ktoś mnie ogląda kiedy ja mu na to nie udzieliłam zgody. I wiem kto, chyba że ktos sie tak perfekcyjnie pod niego podszywa.

Gość verrraaatru
." W dodatku na forum co jakiś czas pojawiają się wątki na ten temat" Nie rozumiem.Jakie wątki? Wiesz kto cię podgląda?

Gość gość
Wątki Alfreda.

Gość Zmorrra
Alfred w końcu pokochał to czego tak nienawidził i co tak zwalczał?:classic_cool: Zaczął podglądać????:D

Gość gość
:D:D:D:D