Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotke

Jestem z toba bo ty tego chcesz

Polecane posty

Gość idiotke

Jestem z toba bo ty tego chcesz takie zdanie moze mi to ktos przetlumaczyc jak mam to zrozumiec?

Gość chemie
jasne:D z litosci siedzi z tobą:P

Gość idiotke
litosc ;) hm a jakies inne pomysly ?

Gość idiotke
wypowiedzcie sie to wazne dla mnie

Gość panna_s
Robi ci łaske :-p

Gość gość
jestem z toba bo nie mam nic do gadania:O

Gość chemie
no co? ty sie starasz to zwiazek jest jak sie przestaniesz starac to sie rozleci...nic co sama myslisz...zaden tu romantyzm:P

Gość idiotke
wiem ze nie romantyzm ;) zanim go wywale na zbity pysk chce poznac inne opinie

Gość idiotke
wlasnie mija 9 lat zwiazku i naprawde potrzebuje madrej opini

Gość gość
różnie można interpretować takie słowa: jestem z tobą bo tego chcesz, póki co nie ma innej lepszej kandydatki więc z tobą siedzę, bo dobrze gotujesz, fajny seks czy co tam jeszcze a jak trafi się fajna niunia to uciekam od ciebie lub w drugi sposób: jestem z tobą bo tego chcesz, jesteś dla mnie ważna i ciesze się, że jesteś ze mną i dałaś mi szansę, ciesze się, że taka kobieta jak ty mnie pokochała itd.

Gość idiotke
dziekuje Gosciu madra wypowiedz .

Gość idiotke
nie chce sie rozpisywac , te slowa padly po nie zbyt milej rozmowie , wlasciwie monologu ja gadalam on sluchal .

Gość gość
bez pytania pomocniczego w formie: a czego ty chcesz raczej trudno cos wnioskowac

Gość gość
Jeżeli te słowa padły w jakiejś niemiłej atmosferze, to mógł to powiedzieć po złości aby ci dopiec. Nie wyobrażam sobie sytuacji aby być w związku 9 lat z kimś tak na siłę, owszem mogę się zgodzić, że po takim czasie wielka miłość trochę zanika ale jednak mimo wszystko już człowiek tak się przyzwyczaja, że chyba trudno tak o to zakończyć.

Gość idiotke
Zapytalam mojego faceta .czy cos sie zmieni w naszym zwiazku ? czy ten zwiazek ma sens tak jak pisalam prowadzilam monolog jedyna odpowiedz jaka uzyskalam Jestem z toba bo ty tego chcesz , z nim nie ma rozmowy ,

Gość panna_s
Satysfakcjonuje Cie ten zwiazek ? Czujesz sie dla niego atrakcyjna ?

Gość idiotke
to fakt 9 lat a wlasciwie nie dlugo bedzie 10 . Z nim nie ma rozmow damsko meskich , mamy problemy ,probuje cos zmienic ale sama nie dam rady . po takim monologu wszystko wraca na swoje miejsce tak jakby nic sie nie stalo

Gość idiotke
Satysfakcjonuje Cie ten zwiazek ? Czujesz sie dla niego atrakcyjna ? Raczej czuje sie kucharka i sprzataczka niz kobieta w tym zwiazku mimo ze jestem w miare atrakcyjna .

Gość gość
Jak można takiego zdania nie rozumieć? Jestem z tobą bo TY TEGO CHCESZ ... widać jest z tobą bo 1. Nie ma dokąd pójść 2. Jest sex po Sprzątane Ugotowane 3. Nie ma innej lepszej na oku. Mówiąc krótko jest z tobą z przymusu. Pytanie czemu nie odejdzie? Skoro ten związek jest z musu

Gość idiotke
Pytanie czemu nie odejdzie? Skoro ten związek jest z musu wlasnie dlaczego nie odejdzie ? Pieniadze tez sa wiec moze wynajac kiedy chce inne lokum.

Gość gość
pieniądze są, ale żenić się nie ma zamiaru, co? tylko "wpędza cię w lata"!

Gość gość
idiotke Pytanie czemu nie odejdzie? Skoro ten związek jest z musu wlasnie dlaczego nie odejdzie ? xxxxxxxxxxxxxxxxx nic nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć??? BO CZEKA NA TĘ JEDNĄ JEDYNĄ W MIĘDZYCZASIE MUSI GDZIEŚ SPUSZCZAĆ Z KIJA!!! dlatego właśnie twój związek się nie rozwija, nie ma rozmów o ślubie czy dzieciach, bo on zupełnie inaczej widzi SWOJĄ przyszłość!

Gość idiotke
To jest zwiazek bez dzieci i slubu , my jestesmy po rozwodach wiec mamy dzieci z ex. Dawno temu uzgodnilismy ze bedziemy zyc na kocia lape ;) czy jak to sie mowi Oboje mamy pieniadze bo pracujemy i jakos sie to kreci , mieszkamy za granica. Niestety moj facet to baran uparty , nie da sie z nim porozmawiac o nas o problemach itd natomiast mozna z nim konie krasc jezeli chodzi o zycie po za zwiazkiem.

Gość idiotke
Jezeli chodzi o zdrady to nie ten typ , nic na boku , predzej by zakonczyl zwiazek uczciwie i zaczal z kims innym.

Gość chemie
tak czy siak mnie by to okreslenie obraziło :P jakby to ode mnie zalezało czy on ze mną bedzie czy nie:O

Gość gość
Ale On wysyła Tobie jasny przekaz-Jemu nie zależy,to Ty to w jego mniemaniu trzymasz ten związek,więc się staraj dalej a on łaskawca uprzejmie się na to godzi.Mały z niego egoista skoro na ciebie spycha odpowiedzialność za trwanie lub przerwanie związku.Jest wygodny prawdopodobnie i pewnie jest mu z tobą wygodnie ale nie ma zamiaru się starać dla ciebie.Trochę niedojrzały typ nie sądzisz?Czujesz się przy nim spełniona czy dowartościowana.Zastanów się sama ale szczerze..

Gość idiotke
Moge go spakowac ,on sie wyprowadzi i tym sposobem prawie 10 letni zwiazek i lata zmarnowane lata nikt nie zwroci. Ale jak tak czytam zdanie ktore napislam Jestem z toba bo ty tego chcesz po raz setny to chyba go jednak spakuje.

Gość idiotke
Jest facetem bardzo inteligentnym ale rzeczywiscie niedojrzalym emocjonalnie d*pkiem ktory nie potrafi rozmawiac z kobieta

Gość gość
Problemem w waszym związku może być brak komunikacji.Rozmowy w związku są bardzo potrzebne bo nie możemy krążyć po omacku domyślając się jedynie uczuć drugiej strony,to mordęga.Co z tego że spędziliście razem 10 może cudownych lat,tylko czy chcesz spędzić 10 kolejnych być może całkiem kiepskich tylko dlatego że żal tych poprzednich.To tłumaczenie,być może nie dojrzałaś jeszcze do rozstania.Można się oszukiwać i kolejne 30 lat jeśli się lubi żyć marzeniami a nie realem.Ze swojego doświadczenia wiem że jeśli mężczyzna ucieka stale od rozmowy o tym co partnerkę boli to być może nie ma ochoty niczego zmieniać z czystej wygody,bo po prostu nie chce mu się rezygnować ze swoich wygód i gimnastykować się dla spełnienia potrzeb partnerki.Taki związek może nie być już satysfakcjonujący dla ciebie tylko dla niego a ty możesz przypadkiem złapać się na tym że tylko ty wkładasz w ten wspólny koszyk a on jedynie z niego wybiera.