Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też boicie się przed USG

Polecane posty

Gość gość

Dziś mam drugie USG(22 tydz.) i znowu nie spałam całą noc,mimo że na pierwszym USG (12tydz) wszystko było ok. Mój mąż mówi,ze mam przestać panikować bo co ":zasialiśmy to zbierzemy" ale ja się czuję jak przed maturą.

Gość gość
ja sie zawsze chyba bedę bała, bo na jednym takim dowiedziałam się że serduszko mojego dziecka nie bije:(

Gość gość
usg robilam co miesiac, balam sie przed kazdym. Teraz tez sie boje...jak dziecko ma goraczke, jak sie uderzy...przygotuj sie na kolejne pol wieku strachu o dziecko ... Bedzie dobrze!

Gość strachZOSTANIE
Taka dola mamy,.za.chwile będziesz się martwić r****mi, porodem,potem czy się dobrze rozwija, je nie je, choruje...itp...

Gość gość
no pewnie, spac spałam, ale ciśnienie u doktorka zawsze wysokie a w domu normalne, to chyba znaczy, ze panikara ze mnie

Gość wwwwa
ja też się bałam, bo w poprzedniej ciąży serduszko nie biło! Na szczęście dziś mam małego szkraba, zdrowego jak rybka - czego i tobie autorko życzę :)

Gość gość
bałam się, dopóki nie czułam ruchów małego...aż mi nogi dygotały... potem ma się kontrolę nad brzuszkiem, bo maluch daje znaki :D