Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Æðelgast

Z moim wyglądem jednak nie jest źle

Polecane posty

Może wy jesteście nieprawidłowo rozwinięte. Ze mną wszystko w porządku. Ja jestem Ariem i kieruję się w życiu wyższymi wartościami...

Z tego co pisal, to nie powinien nawet pamiętać swojego obdarzenia, nawet siusia na siedząco żeby pożądliwości nie pobudzac i w stanie bez samog****u wytrwać:)

Gość gość
sam pomiar już świadczy o kompleksach. mnie na ten przyklad nie przyszlo do glowy wsadzac sobie do srodka linijkę by sprawdzic czy jestem na 15 czy 25

Umiejcie rozgraniczać ciekawość, od kompleksów. Poza tym, to parę lat temu było, a jeden mój znajomy specjalną miarkę rzekomo dostał na 18 urodziny. To mnie trochę zainspirowało...

Hahaha :D A po coś mierzył Ariu wspaniały? XD "Może wy jesteście nieprawidłowo rozwinięte. Ze mną wszystko w porządku. Ja jestem Ariem i kieruję się w życiu wyższymi wartościami..." Czyli takimi jak miłość którą obdarowujesz innych ludzi? Piękno i dobro którego w nich szukasz i które znajdujesz?:classic_cool:

Teraz się na mnie rzucacie, za coś co zrobiłem raz, w wieku nastu lat, albo zaraz po 20-ce (nie pamiętam). Jakie to przykre :)

Ale jak już rozmawiamy tak osobiście. Pomiaru dokonałeś rano? Czy o innej porze się pobudziłeś by, kierując się ciekawością, zobaczyć maksymalny wynik jaki jesteś w stanie osiągnąć? :P

Sorry ze sie rzucam, ale od 17,5cm to sie nie będę odwracać nawet jak ostatniego zęba stracę:)

"Czyli takimi jak miłość którą obdarowujesz innych ludzi? Piękno i dobro którego w nich szukasz i które znajdujesz?" Właśnie tak. Takimi , między innymi, wartościami, na co dzień staram się kierować...

"ale od 17,5cm to sie nie będę odwracać nawet jak ostatniego zęba stracę" Utrata zębów, pewną logiką, może być nawet na plus w niektórych przypadkach :D

Krwinko, nie dajesz Atelkowi pola żeby sie domyslil. Co ja nam z tymi dziewicami plci obojga...

"Właśnie tak. Takimi , między innymi, wartościami, na co dzień staram się kierować..." Toś, kotku, przeciętny człowiek, aczkolwiek z przerośniętym ego i zbytnią obsesją na punkcie pewnych spraw :P

"Krwinko, nie dajesz Atelkowi pola żeby sie domyslil. Co ja nam z tymi dziewicami plci obojga..." Myślisz, że jego czysty umysł śmiałby choćby myślą dotknąć takiej idei, w procesie domyślania się? :D

Jak idzie o analizę glowy Atelka to sie jednak oddalę, akceptuję go ponizej pasa;)

"Jak idzie o analizę glowy Atelka to sie jednak oddalę, akceptuję go ponizej pasa" Zawsze to coś ;)

Wasza akceptacja, lub jej brak nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Gdyby PK mnie nie akceptowała, to co innego. Ale wierzę, że wszystko dobrze się ułoży . . . Ale co wy możecie wiedzieć o Perłowej Królewnie . . .