Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martii 26

Czy zielona kawa działa na odchudzanie

Polecane posty

Gość martii 26

Stosuje ktoras z Was, bo dostalam cos takiego na maila ,a nigdy nie szukalam srodkow na odchudzanie. Jelenia szukaja. Szanowna Pani, z informacji w naszym systemie wynika, że: •Jest Pani uprawniona do uzyskania 179,00 zł bezzwrotnego wsparcia finansowego na przetestowanie 28-dniowej kuracji wyszczuplającej „Zielona Kawa 400mg”. •Otrzymuje Pani – z uwagi na wymagania formalne organizatora akcji – możliwość zwrotu preparatu w każdej chwili, choćby nawet 60 dni po jego otrzymaniu. Szczególnie w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń czy braku osiągnięcia obiecanego rezultatu. Dlatego ze skorzystaniem z kuracji wyszczuplającej nie wiąże się żadne ryzyko, a jedynie możliwość „zrzucenia zbędnych kilogramów” w 28 dni.

Gość martii 26
Nie dawałam znaków zapytania i tym podobnie, bo nie mogłam dodać tematu. Pisało, że użyto nieodpowiednich znaków. Zobaczcie jak robią ludzi w jelenia! Raz tylko kliknełam z ciekawości w jakiś link, a już mają dane.

Gość anka83rrrr
wczoraj doslownie wywalilam cale opakowanie tego bo dostawalam po tym takich atakow glodu ze masakra. bralam miesiac, nie bylo zadnych efektow. kolejne naciaganie niestety :/

Gość martii 26
Ok , ale ja raz zajrzałam tak z ciekawości ,bo był temat na pierwszej stronie. Nic nie wypełniałam !.

Gość martii 26
Ja pier.... napisałam to w pewnym sensie ku przestrodze żeby odchudzający którzy szukają różnych środków wiedzieli, że to zwykłe naciąganie!

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.