Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z

stało się wbrew mojej woli zdradziłam męża

Polecane posty

Gość pani z

jak sprawy się dalej potoczą? nie wiem jak to się stało, że uprawiałam seks z kolegą z pracy, oboje byliśmy bardzo samotni w związkach, mąż od dawna przestał się starać, brakowało mi czułości i chciałam być znów pożądana przez mężczyzn....

Gość pani z
po prostu nie wiem nie wiem nie wiem jak do tego doszło, nie chciałam zdradzić męża, zawsze potępiałam zdrajców, a tu taki wyskok, mam straszne wyrzuty sumienia

Gość pani z
nie byłam, dalej jestem samotna w związku...

Gość grzegorz grzegorzewski
Wiedziałaś co robisz, byłaś poczytalna, więc nie rozumiem tłumaczenia w stylu "nie wiem jak do tego doszło". Czy przez ten wyskok czujesz się mniej samotna w związku? Czy przybyło ci seksapilu w twoich własnych oczach? Na pewno nie, więc nie było warto. Człowiek uczy się na własnych błędach, więc mądrzejsza o tę lekcję życia, miejmy nadzieję, że więcej nie zbłądzisz.

Gość pani z
zdecydowanie nie było warto, po prostu działaliśmy pod wpływem chwili, jemu też nie jest z tym dobrze, to dobry człowiek, nie układa mu się w małżeństwie, ale nie jest typem faceta który traktuje skok w bok jak spluniecie. ja tez nie daje sobie z tym rady, ale nie moge powiedziec tego mezowi, nie umiem

zdaje się, że ty generalnie niewiele mówisz mężowi. Lepiej się puścić niż pogadać o problemie, co?

Gość pani z
to nie tak, ja chciałam starałam się, ale mąż mnie zaczął zbywać, oboje się od siebie oddaliliśmy, nie wiem czy jest sens ratować ten związek, ale w moim wieku zaczynać wszystko od nowa? nie chce, boje sie...

bo jesteś pieprzoną egoistką, dlatego! Nie chcesz być sama, nie chcesz zakończyć małżeństwa które już się rozpadło, a ty jeszcze faceta zdradziłaś, ale nie, ty nie odejdziesz, bo za stara. Masz w d***e męża, nawet tyle szacunku mu nie umiałaś pokazać żeby się rozwieść zanim go zdradziłaś.

Gość gość
koleżanka moorland chce mieć męża ale nie może dlatego tak się wścieka na takie lafiryndy, bo ona by lepiej zadbała o swojego męża z długimi włosami i czarnymi oczami

Gość pani z
wiem, nie wygląda to najlepiej, nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji, ale czułam się zaniedbywana przez męża, on też się nie popisał w roli małżonka, nie tylko ja zawaliłam sprawę, on przecież też się do tego przyczynił

Gość gość
poprostó się skó.rwiłaś i tyle..wbrew woli? kórwa jesteś

koleżanka Moorland nie chce mieć męża póki co, więc pudło ;) Autorko - nie tłumacz się, nic zdrady nie tłumaczy. Źle się w małżeństwie czujesz to je zakończ, im szybciej tym lepiej.

Gość grzegorz grzegorzewski
Wy tu wszyscy zapominacie, że zdrada nie jest przyczyną rozpadu małżeństwa, a jego skutkiem!! Może gdybyś wyznała prawdę mężowi to by przejrzał na oczy, że coś jest nie halo. A jeśli nie, to i tak niczego nie tracisz. Nie powinnaś wychodzić z założenia, że lepiej być z byle kim niż samemu.

Gość gość
Kobita się zupełnie pogubiła w życiu, a wy tu ją wyzywacie od najgorszych. Nieźle... :-/

Gość gość
slowami pogóbiła się ,wbrwew mojej woli,nic nie mogłam poradzić- dokonują manipólacji tymczasem to cwane kó.rwy są

Gość gość
czyli zwionzana albo opentana ,policja albo egzorcysta sprawe zalatwiom ;)

Gość gość
wiem coś o tym, tylko, że ja nie mam wyrzutów sumienia zdradzając męża, to dobry czlowiek ale w łóżku jest po prostu beznadziejnie, nie daje mi tego czego oczekuje, ma małego penisa, jest krótkodystansowcem, nie robi gry wstępnej, po prostu chce już, to nawet na te pięć minutek nie chce mi się spódnicy podciągac, aż dziw że tak piszę o swoim mężu, ale na kochanka to on się nie nadaje, i to jest jego jedyna wada

Gość sw Mikołaj
...wychodzi na to ze jak braliscie slub to mial wiekszego c***a, bo wtedy bylo wszystko ok. A po kilku latach malzenstwa zwyczajnie mu zmalal.... zalosne!!!

Gość gość
mikołaj, penisa jak miał małego tak ma, przed ślubem jeszcze próbował nim coś ugrać ale i tak nie czułam się spełniona z nim w łóżku, niestety ślub wzięliśmy dość szybko, może to była trochę nieprzemyślana decyzja, ale chciałam być jego żoną, bo to naprawdę mój ideał, tylko w łóżku nam nie wychodzi, wtedy przymknęłam na to oko, teraz wiem, że sprawy łóżkowe są jednak ważna, jeśli nie jest się zaspokojonym, to frustracja rośnie, a to przekłada się na życie codzienne.

Gość gość
Wbrew woli uhahaha ale się uśmiałam Dawaj Autorko jeszcze z***bistych tekstów Wbrew woli

Gość Franki bez kochanki
"Kobita się zupełnie pogubiła w życiu, a wy tu ją wyzywacie od najgorszych." Ktoś, kto się podpisał też się pogubił. Czy jeżeli powiem o Tobie "gość" to będzie to wyzywanie czy też może nazywanie rzeczy po imieniu? Sam/a zrobiłe/aś z siebie gościa tak jak "kobita" zrobiła z siebie najgorszą. ;) Czemu uważasz, że się pogubiła jeżeli właśnie udało jej się odnaleźć coś czego jej brakowało w jej związku - obcego fiutka. ;) "Uprawiła sobie seksa" ponieważ "mąż od dawna przestał się starać". "zdecydowanie nie było warto" - ocenia ową uprawę kolegi z pracy autorka. PRÓBUJ DALEJ!!!!!! Do skutku!!!!!!

Gość gość
typowe kobieta zwala winę na innych za swoje czyny heh zwalać winę za zdradzenie męża na niego samego no tak to tylko kobiety mogą robić :P

Gość gość
"kobieta zwala winę na innych za swoje czyny heh zwalać winę za zdradzenie męża na niego samego no tak to tylko kobiety mogą robić" YYYYYYYYYY Taaaa...za to mężczyźni,najpierw dają wp*****l partnerce,a później zwalają winę na Nią mówiąc:ona mnie do tego doprowadziła.....tylko mężczyźni mogą(?)tak robić:O

Gość dorota patrzy
"kobieta zwala winę na innych za swoje czyny heh zwalać winę za zdradzenie męża na niego samego no tak to tylko kobiety mogą robić" x to to nic, a co powiesz na facetów którzy najpierw gwałcą, a później zwalają winę na kobietę, bo to ona ich przecież prowokowała, żałośni jesteście 'mężczyźni' ...