Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajaka

jaki rozmiar spodni ciazowych kupic

Polecane posty

Gość hajaka

jesli nosilam caly czas 36 i jestem szczupla , teraz jestem w 6 mies i mam maly brzuszek ale dzinsy mnie juz zaczynaja dusic.

Gość gość
Ja kupiłam taki jak przed ciążą rozmiar .spodnie ciążowe mają to do siebie że można gumkę poluzować na brzuszek i jest ok.pierwsze kupiłam jak byłam w 3 miesiącu i do dziś noszę jeszcze mam mały zapasik gumki a rodzić będę w pażdzierniku

Gość gość
mi akurat nogi i biodra nic nie przytyły była tylko kwestia pasa, kupiłam takie same rozmiar 34 tylko biodrówki a do tego pas taki bawełniany żeby mi nie było zimno w nery

Gość hajaka
dzieki myslalam ze to sie kupuje z 2 rozmiary wieksze:)

Gość gość
No ja tez nosilam rozmiar 36,a w 8 miesiacu kupowalam juz jeansy ciazowe rozmiar 44,takze masakra byla,naszczescie teraz mam znowu 36

Gość gość
Dziwne na kafeteria wszystkie nosza rozmiar 34/36 i waza 47 kg,tylko jakos na ulicach malo was widac

Gość gość
Ja kupiłam rozmiar 42

Gość gość
Ja 38 i przez całą ciążę były dobre :)

Gość gość
Po prostu przymierz, rozmiar rozmiarowi nie równy..Np. sieciòwek C&A ma rozmiary jakieś dziwne, np. 38 jest wieeeeelki, H&M na normalne, przed ciąźą nosiłam 38 więc ciążowe też, ale te materiały na brzuch też mają różne wielkości, tzn. te z hm (materiałowe) z czasem wciąż pasowały mi na biodra ale cisneły w brzuch, jeansy miały większy "brzuch" a największy takie letnie materiałowe, nosiłam je do końca, mimo że przytyłam 20 kg, ciągle rozm.38

Gość gość
ja w 3 mies. kupiłam swój rozmiar 38, ale te spodnie mają dodatek streczu i na początku mi były luźne, teraz jestem w 34 tc i mi pasują, ale są już lekko upięte. jedne mam dresowe, które kupiłam rozmiar większe i akurat teraz w w nich wchodze i nic mnie nie uwiera :)

Gość gość
do gościa gość Dziwne na kafeteria wszystkie nosza rozmiar 34/36 i waza 47 kg,tylko jakos na ulicach malo was widac xxx Ja wiem czy takie dziwne ja i większość moich koleżanek akurat nie zmieniłyśmy się podczas ciąży same chudziny z dużymi brzuchami. Jak chodzę do przychodni do lekarza też są same normalne i szczupłe a trochę tych kobiet mijam. Ja przytyłam 11,5kg ( z 50 kg do 61,5kg ) ale nigdzie mi na ciele nie przybyło nogi miałam tak samo chude jak przed ciąża to samo biodra 85cm - zresztą 2 dni po porodzie ważyłam tylko 3 kg tyle co przed ciąża a po 2 tygodniach była już waga sprzed ciąży. xxx ale ostatnio rozmawiałam z jedną znajomą - obecnie chudzina taka że szok waży 45kg i ma 166cm powiedziała że w ciąży przytyła do 100kg po prostu nie chciałam jej uwierzyć bo nic po niej nie widać żadnej obwisłej skóry tzn nie wiem czy ma rozstępy itp ale nie ma brzucha, Dopiero gdy jej mąż potwierdził uwierzyłam. Dziewczyna normalnie dostałe depresji w tej ciąży bo mówi że wcale dużo nie jadła a tyła jak słoń widać i tak może być. Jej córa ma teraz trochę ponad rok mówiła że po porodzie waga stopniowo spadała w dół, a po samym porodzie bardzo dużo jej ubyło bo ogólnie była mocno opuchnięta i miała dużo wody w organizmie. Córę karmiła piersią do 7 miesięcy.

Gość gość
ja nie kupuję wogole jakis spodni ciążowych, są brzydkie i kosztują zbyt wiele jak na taki s**ttt. przed ciążą miałam 36 rozmiar, teraz wchodze 38 kupuje rurki na gumce, teraz pełno ich (bershka,stradivarius itd..) przynajmniej wyglądam jak należy, a nie te obciachowe typowo"ciążowe" gacie

Gość gość
A w ktorym jestes tyg bo przychodzi taki moment ze zadna gumka pod brzuchem nie wchodzi w gre. Mnie uciskaja zwykle luzne dresy z gumka a spodnie z H&M sa bardzo ladne a teho oasa nie nosi sie przeciez na wierzchu.

Gość gość
zaczyam 9 miesiac i zada gumka mnie nie uciska....nie kupuje przeciez za ciasnych;/

Gość gość
U mnie sprawdziły się najlepiej zwykłe legginsy i długa bluzka. Kupiłam też na all jeansy. Rozmiar większe niż noszę normalnie. Ok 8 miesiąca przestały być za duże. Wszystko zależy ile przytyjesz w ciąży.

Gość gość
legginsy tez nosilam i to te sprzed ciazy :)