Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcą rower na 1 urodziny a sami dali

Polecane posty

Gość gość
nie jasnowidz tylko prowo, dobrze skonstruowane, ale prowo jedna i ta sama osoba pisze

Gość gość
haha PELIKANY ;D No no, podwójnego prowo na które byście się nabrały jeszcze nie było :D 10/10 :D

Gość gość
lepiej by to jednak nie bylo prowo :)

Gość gość
normalnie popłakałam się ze śmiechu dobre dobre chyba to ta sama osoba pisze co Trudne sprawy czy dlaczego ja.podziwiam za wymyślanie historyjek.

Gość gość
Swojemu kupuje a Tobie nic do tego Twojemu sama z mężem kupujcie a nie łapy po nie swoje wyciągacie Wstydu nie masz i mylisz się twierdząc ze nie masz sobie nic do zarzucenia Bo wina jest po Twojej stronie pazerna babo

Gość gość
to ja ostatnio miałam odwrotną sytuację zadzwoniłam do kuzynki i pytam co chrześnicy mojej na urodziny kupić a ona: kup kredki, malowanki będzie zadowolona bo ostatnio ma faze na malowanie :) a dobrze wie że pieniądze mamy.

Gość ta od roweru
Brawo oczywiście że prowokacja. Pozdrawiam

Gość gość
ludzie nie macie co robić tylko bawić sie w pisanie główien?

Gość ta od roweru
Czy prowokacja to się okaże, nie podszy waj się teraz. Już wysłałam linka i czekam na to jak teraz będziesz się śmiała jak na urodziny z własnej pazerności nie przyjdziesz

Gość gość
To teraz poczekajmy co Piotr napiszę :) mam nadzieje że się dołączy?

Gość ta od roweru
Teraz blagaj jak usunąć post idiotko

Gość gość
i co gdzie Piotr?przeczytał już?

Gość mazPiotr
Chce rozwodu. Siostrzyczko zamieszkam z Toba.

Gość gość
chyba to jednak nie jest prowo ,bo wczoraj ta sama osoba zakladala juz ten temat ,tylko tam sie wiecej rozpisala

Gość gość
trochę się nie fair zachowali... proponuje takie rozwiazanie - nie kupujcie rowerków ani nic takiego co i tak się rozwali albo za chwilę albo w niedługim okresie czasu (zależy od dziecka), fajnym pomysłem oraz pamiatką będzie gazeta, w której jest zdjęcie oraz artykuł na pierwszej stronie, Naprawdę super prezent na urodziny czy to 1 czy 50 :) poniżej link http://www.gazetomania.pl/prezent-na-urodziny.action

Gość prawda o tym poście
witam, to jednak prowokacja a raczej intryga mojej szwagierki zacznę od tego, że obraziła się na mnie o ten rowerek, który chciała dla swojej, a chrzesnicy mojego męża na urodziny. Jej pierwszy post jest prawdą - wysłała linka do tego rowerku, niby tak bez zobowiązań na co ja jej odpisałam, że rodzice sami takie rzeczy powinni kupować dla swoich dzieci, a nasz prezent to będzie niespodzianka. Potem jeszcze z moim mężem dyskutowała i ostatecznie powiedziała mu, że ja na kasie łapę trzymam i to ja go namówiłam, bo go stać, a ja chytra jestem. No i dzisiaj dostaję telefon od męża co ja za głupoty piszę, bo Anka płacze, że o niej wypisuje na forum... ZGŁUPIAŁAM wysłał mi tego jej maila, z linkiem do tego tematu.... ... także tak, to prowakoacja, dobrze uknuta INTRYGA, chciała na mnie zwalić a ja tu nie wchodzę na kafeterię . szkoda, że tak zepsuła nasze stosunki, a przede wszystkim swoje z bratem..

Gość prawda o tym poście
swoja drogą - przy okazji dowiedziała sie od was, ze jej wymagania były za bardzo i sama sie pogrążyła...

Gość gość
ale z was idiocy, przeciez chrzestny jest tylko od tego, zeby utrzymywac dziecko w wierze chrzescijanskiej, jak chca laptopa to w necie mozna kupic laptopa, tylko do czytania biblii I to powinnas kupic, jeszcze rozanic, modlitewnik I zabranie dziecka od czasu do czasu do kosciola, a nie zeby sponsorowac... cos sie chyba ludziom w glowach pomieszalo....

Gość gość
a ja bym powiedziała że rowerek jest super i żeby dołożyli się do niego w kwocie .... zł. i po temacie.

Gość gość
niezły przekręt zrobiła, az sie nie chce wierzyć, ze takie idiotki żyją

Gość gość
i co teraz zrobicie? pójdziesz na te urodziny?

Gość gość
co za wariatka. maz ci uwierzyl ze to ona?