Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia Maggie Sottero Emma

Polecane posty

Gość om mani padme hum
to sa pojedyncze egzemplarze, sadzisz ze robia tego na peczki?

Gość gość
rzeczywiście piękna

Gość gość
do zrzygania juz te koronki wszedzie, kazda sie wbija w koronkowa suknie i laza tylko klony

Gość gość
miałąm bardzo podobną suknię na swoim ślubie w lipcu

Gość gość
każda sie wbija w koronki? buahaha każda to się wbija w bombki choinkowe zwane princessami, a potem to ledwo w drzwich sie mieści...wieśniary...koronki są piękne, dla eleganckich kobiet z klasą

Gość gość
suknia jest piękna, bardzo elegancka, z klasą.... pasuje mi do wysokiej, bardzo szczupłej kobiety. Mimo to nie jestem zwolenniczką koronek. Ja mam wypatrzoną suknię od Diane Legrand kolekcja 2014. W przyszlym roku także biorę ślub. Jest prosta, bez żadnych drutów, koronek... :)

Gość gość
Witam serdecznie. Właśnie mam tę oryginalną suknię Maggie Sottero Emma do sprzedania w dobrej cenie. Jestem jej pierwszą właścicielką, suknia kupiona w salonie TylkoOna w Warszawie. Rozmiar 40 (ale będzie tez dobry na 38 lub 42 - wiązanie gorsetowe) w kolorze kości słoniowej, dla wysokiej (mam 178 cm + 5 cm obcas). Zawsze można skrócić lub zwęzić. Pięknie się prezentuje w tańcu, ma podwijany koronkowy tren, a gorset świetnie kształtuje talię i ukrywa wszelkie mankamenty. Do tego dodaję gratis dwa welony wykończone hiszpańską koronką (katedralny długi robiący piorunujące wrażenie i krótki do połowy pleców idealny do nieskrępowanych tańców). Dla chętnych dodam także gratis stylową koronkową białą parasolkę chroniącą przed deszczem, idealną do sesji plenerowych :) Własnie oddaję suknię do profesjonalnego czyszczenia po weekendowej sesji plenerowej (nie wchodziłam w niej do wody ani nie biegałam po kałużach, trzeba ją po prostu delikatnie odświeżyć). Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na aniabania83(małpa)gmail.com Jestem z Warszawy.