Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze poleccie mi rower

Polecane posty

Gość gość

rower do jazdy rekreacyjnej - bede jezdzic glownie od kwietnia do listopada jak pogoda bedzie, nie obchodzą mnie bajery ani wygląd ale powinien miec cechy : - nie za duży - lekki - wygodne siodełko - wygodna kierownica zastanawiam sie czy lepsze grube czy chude kolka? bede jezdzic po dosc nierównych tereach czasem piaszczytsych i po lasach, blotach, trawach, krzakach, mniej po ulicy

Gość gość
giant, amstaff, pit bull, fischerman

Gość gość
Giant, Author, kellys, Scott itp Gieta kierownica, opony 1,9 :) Zapytaj w dobrym sklepie rowerowym a najlepiej sklepie połaczonym z serwisem.Zaplacisz za to min 700zł, ale kazdy z ww bedzie lepszy od rowerów dla samobójców z tesco czy reala:)

Gość gość
ok dzieki za podanie tych marek, spiszę je sobie i bede szukać wśród nich, a powiedzcie mi co sądzicie o marce Kross (albo Cross) bo miałam taki na spolke z tatą, jak dla mnie był niewygodny, mimo,że mam170cm to był za wysoki i za cięzki + cienkie kolka ktore jakos wydają mi sie mało stabilne od 700zł w gore, to też cenna wskazowka, moj tata przegladal katalog i tam były ceny od 1000-1400zł co wg mnie jest przesadą, dobrze,że mówisz iż od 700zł można sie zalapac na cos dobrego

Gość gość
zamiast Krossa bierz Meridę :)

Gość gość
ok, kojarzę marke Merida, to merida, giant, author, scott, gieta, kellys a ten amstaff i pit bull to przypadkiem nie nazwy psów? :O

Gość gość
to jakis typ podał Ci marki dla dresiarzy, dirtowe, albo typowo streetowe;) P.S. Gięta ma być kierownica wygodniejsza od prostej.To nie marka rowerów;)

Gość gość
to są nazwy rowerów tak jak giant itp. idealne na takie trasy jakie potrzebujesz kosz najtanszego to ok2tys